Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Highland pony promotiedag 2010!

Korte omschrijving:

Highland pony promotiedag 2010!

Uitgebreide omschrijving:

Foto 1

De Schotse Highlandpony is een sobere, vriendelijke pony met een gelijkmatig temperament. Het ras geeft een sterke, harmonisch gebouwde, compacte pony met alle lichaamsdelen in goede verhouding met zijn hoogte. Het is de grootste van de Britse inheemse rassen en behoort volume en kracht uit te stralen.

In Nederland zijn momenteel zo rond de 60 pony's. De pony's worden geregistreed in het hoofd stamboek van de Schotse Highland pony Society. In Nederland is er een vereniging van Highland pony eigenaren en enthousiastelingen welke 2 x jaar een nieuwsbrief uitgeeft aan haar leden en een eigen website beheerd. De vereniging heeft vele contacten en kan u ook helpen mbt aankoop advies. Voor meer informatie omtrent dit ras kunt u kijken op www.highlandpony.nl.

Op 25 September zal de vereniging een Highland pony promotie dag organiseren in Kootwijkerbroek. Deze zal gehouden worden op de locatie Dop Heets Del vanaf 12.00 tot 16.00 uur. Er zijn diverse pony's te bezichtigen waarmee ook enkele demonstraties gegeven zulllen worden. U bent van harte welkom!

Deze advertentie is geplaatst op 3-8-2010 en is 1023 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Fransje
E-mail: francie_k@hotmail.com
Woonplaats: Amstelveen
Land: Nederland

Foto 1



 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl