Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Onderhanden Massage voor paard en ruiter

Korte omschrijving:

Onderhanden Massage biedt professionele sport- en ontspanningsmassage's aan voor paard en ruiter.

Uitgebreide omschrijving:

Onderhanden Massage

Paardensportmassage

Een paard is een sporter, of je nu recreatief of op wedstrijdniveau rijdt. Een paard kan net als jij spierpijn hebben na een uurtje intensief les. Zelf neem je dan een lekker warm bad en zou je er wel zin in hebben dat iemand je even een lekkere massage geeft…

Een paard is gebouwd om te bewegen, het liefst zo veel mogelijk. Door onze huidige manier van paarden houden is het helaas niet altijd mogelijk om hem de gevraagde beweging te geven. De beweging die we hem geven is vaak belast, onder het zadel, longeren of aangespannen. Wanneer we hem (onbewust) verkeerd belasten, kan hij met zijn lichaam een verkeerde houding aannemen (wat niet altijd zichtbaar of voelbaar is) en zo kunnen er spierproblemen ontstaan. Dit is te vergelijken met houdingsproblemen bij mensen. Bijvoorbeeld als je zelf een paar uur in een verkeerde houding achter de computer zit.

Wanneer je goed naar je paard kijkt, kan je zien of er plekken aan zijn lijf zijn die extra aandacht kunnen gebruiken. Dit kan je bijvoorbeeld merken tijdens het borstelen of aansingelen, hij legt zijn oren plat in zijn nek en laat je duidelijk merken dat hij dat niet prettig vindt. Ook tijdens het rijden kunnen er tekenen zijn: je paard heeft verkorte passen of heeft bijvoorbeeld moeite met bepaalde oefeningen.

Wanneer je vragen hebt of twijfelt of een massage de juiste behandeling voor je paard is, dan kan je altijd even contact opnemen.

Massage voor ruiters

Onderhanden Massage biedt professionele sport- en ontspanningsmassage's aan in Yogastudio Zowat aan Zee in Scheveningen of bij je thuis. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende, op jouw afgestemde, oefeningen mee te krijgen.

Voor meer informatie, prijzen en contact kan je kijken op de website.

Deze advertentie is geplaatst op 26-7-2010 en is 471 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Titia van Roosmalen
E-mail: info@onderhandenmassage.nl
Homepage URL: www.onderhandenmassage.nl
Telefoon 1: 06 49887080
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland

Onderhanden Massage
       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl