Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijke gezondheidsproducten voor dieren

Korte omschrijving:

NML health ontwikkeld en levert natuurlijke gezondheidsproducten en voedingssupplemeten voor dieren. Ook verzorgt NML health educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden, artikelen en nieuwsbrieven.

Uitgebreide omschrijving:

NML health is gespecialiseerd in geneesmiddelen, orthomoleculaire voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren. Deze functie vervult NML op drie manieren:

1. Als distributeur:
NML is exclusief leverancier van een groot aantal merken natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en dierverzorgingsproducten aan dierenartsen, diertherapeuten, dierenspeciaalzaken en ruitersportspeciaalzaken.

2. Als kenniscentrum:
NML health verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden, artikelen en nieuwsbrieven.

3. Als ontwikkelaar:
NML health ontwikkelt zelf producten die zij laat produceren door derden. De verzoeken uit de reguliere diergeneeskunde om aanvullende producten op het bestaande assortiment, hebben geleid tot de ontwikkeling van de eigen NML health productlijn, de Puur Serie en het merk Phytonics. De producten die NML laat produceren worden allen ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en -specialisten.

Deze advertentie is geplaatst op 5-7-2010 en is 345 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: NML health
E-mail: nmlhealth@gmail.com
Homepage URL: www.nmlhealth.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl