Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Terra Natura geeft cursussen in Frankrijk deze zomer!

Korte omschrijving:

Op de prachtige locatie ECOlonie, in de Vogezen in Frankrijk geeft Terra Natura van 25 juli - 14 augustus diverse cursussen. Deze cursussen zijn geschikt voor iedereen die interesse heeft voor samenwerking tussen mens en paard op basis van wederzijds vertrouwen, communicatie en natuurlijk leiderschap.

Uitgebreide omschrijving:

foto1

De ECOlonie is een bijzondere en inspirerende ontmoetingsplek waarin de thema’s duurzaamheidsdenken, natuur(-beleving), creativiteit en spiritualiteit elkaar wederzijds inspireren. De ECOlonie is gelegen in het prachtige gebied van de Vogezen in Frankrijk. Je kunt er het hele jaar verblijven: op een kamer, op de camping, in een huisje of huurtent. Meer informatie over deze bijzondere locatie kun je vinden op http://ecolonie.org/

Onze cursusprogramma voor het Eigentijds Zomercollege:

26-27 juli: Tweedaagse basiscursus ‘Communiceren met Paarden’
In deze cursus verdiepen we ons in het natuurlijke gedrag van paarden en leggen een basis om vanuit lichaamstaal, leiderschap en communicatie met paarden om te gaan.

29-30 juli: Tweedaagse basiscursus ‘Natuurlijk en bewust Paardrijden’
Paarden zijn zeer gevoelige dieren - ze voelen zelfs een vlieg op hun huid. Zou het niet prachtig zijn om paard te kunnen rijden met zo’n zelfde lichte aanraking? In deze cursus werken we toe naar ontspanning, balans en synchroniteit in de beweging van de ruiter met het paard.

2-6 augustus: Vierdaagse Horsepower: Combinatie grondwerk en rijden
In deze cursus verdiepen we ons in het natuurlijke gedrag van paarden en hoe we een relatie kunnen opbouwen die gebaseerd is op contact, samenwerking en vertrouwen. We onderzoeken hoe we als mens onze communicatie met paarden zowel op de grond als in het rijden kunnen verfijnen.

9-12 augustus:Grondwerkvierdaagse
In deze cursus verdiepen we ons in hoe we onze communicatie met paarden op de grond kunnen verfijnen. We onderzoeken wat essentieel is in de communicatie binnen een kudde, en wat ten grondslag ligt aan de hechte eenheid van paarden in de natuur.

Meer informatie over deze cursussen kan je vinden op http://eigentijdszomercollege.nl/ Hier kan je je ok aanmelden.

Meer informatie over Terra Natura kan je vinden op www.terra-natura.nl

Deze advertentie is geplaatst op 1-7-2010 en is 195 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Myst
E-mail: max_mesa@hotmail.com
Homepage URL: www.terra-natura.nl
Land: Nederland

foto1
foto 2
Foto 3
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl