Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Bijzonder lief VOSJE (gereserveerd)

Korte omschrijving:

Paarden te koop Het belangrijkste voor de Stichting is : de combinatie nieuwe eigenaar /eigenaresse en het te verkopen paard. Hebben wij de indruk dat het geen goede match is, dan zeggen we dat eerlijk tegen de mensen. De meeste paarden die bij de Stichting te koop staan, hebben immers een beladen of minder beladen achtergrond. Het is daarom niet raadzaam dat ze zomaar aan iedereen worden ‘meegegeven’. Vandaar dat wij eerst 5 lessen geven aan de eventuele koper. We kijken dan later of er nog meer lessen nodig zijn. Dit doen we om te voorkomen dat er ongelukken kunnen ontstaan en/of eventuele problemen zich aandienen wanneer het paard bij de nieuwe eigenaar verblijft. De paarden worden voor een lagere prijs aangeboden om zoveel mogelijk de juiste en goede eigenaar/eigenaresse te kunnen vinden die bij het paard past.

Uitgebreide omschrijving:


Enzo

Enzo is een bijzonder lief paard die bij de Stichting is gekomen omdat hij leverproblemen had en onberijdbaar was. Omdat de leverpunten van een paard onder de zadelplek op zijn rug liggen, was hij hier gevoelig en waarschijnlijk angstig geworden omdat hij pijn verwachtte. Van zijn leverprobleem is niets meer terug te vinden in zijn bloed.

Toen Enzo bij de Stichting kwam, zijn we heel rustig begonnen met grondwerk en inrijden. Bij het grondwerk had hij moeite zijn balans te houden maar het is een leergierig paard dus hij pikte het snel op. Het rijden pakt hij ook goed op, van zijn eerdere trauma is geen sprake meer.

Enzo is waarschijnlijk een Kruising Tuiger x Welsh ruin, 9 jaar oud en 1.53 meter. Enzo is een gevoelig paard die heel graag zijn best wil doen voor je en graag wil werken. In de kudde is hij in de middenmoot en makkelijk in de omgang.

We zoeken voor Enzo een rustig baasje met een zachte hand, die heel secuur wil rijden en werken. Hij heeft zeker aanleg om dressuurmatig gereden te worden.

Enzo is dus een heel lief en gevoelig paardje wat graag contact met mensen zoekt. Hij is bij de Stichting natuurlijk bekapt en heeft mooie hoeven. Hij mag geen kuil en brokken maar doet het prima op alleen gras en hooi.

Deze advertentie is geplaatst op 27-6-2010 en is 709 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: stichtingPMP
E-mail: info@stichtingpaardenmetplezier.com
Homepage URL: www.stichtingpaardenmetplezier.com
Straat en nummer: Hiltenerweg 22
Postcode: 49843
Woonplaats: Gölenkamp bij Uelsen
Land: Duitsland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl