Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Uitdagende paardenvakantie in Portugal

Korte omschrijving:

Ben je op zoek naar een uitdagende vakantie met paarden en is contact maken met je paard heel belangrijk voor je? Kijk dan snel op www.away2stay.nl

Uitgebreide omschrijving:

Away2stay1

Away2stay biedt jongeren een zomervakantie aan om nóóit te vergeten! Gedurende één of meerdere weken geniet je van een uitdagende paardenvakantie onder leiding van gemotiveerde begeleiders. Er worden zeer diverse activiteiten georganiseerd, waaronder outdooractiviteiten, zwemmen in bergmeer, paardrijden, grondwerk en een bonte avond.
Wij hebben een vaste kudde van 15 paarden, waarvan 13 IJslanders. De paarden vormen een belangrijk onderdeel van de vakantie bij Away2stay. Je krijgt hier de mogelijkheid om nieuwe manieren van communicatie met paarden te leren.
Ben jij in voor een uitdaging en lijkt het je leuk om een vakantie in Portugal met onze paarden door te brengen kijk dan snel verder op onze website!
www.away2stay.nl
Buiten de zomervakantie om bieden wij ook ruitervakanties voor volwassenen en groepen aan. Voor meer informatie hierover, neem contact op via away2stay@me.com
Hieronder staan nog een aantal foto's van ons kamp.

Deze advertentie is geplaatst op 6-4-2010 en is 325 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: maaikePT
E-mail: away2stay@me.com
Homepage URL: www.away2stay.nl
Land: Portugal

Away2stay1
away2stay2
away2stay3
away2stay4
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl