Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 24 april: Western zadelpasclinic met Vaquero.

Korte omschrijving:

Op zaterdag 24 april organiseren wij een zadelpasclinic met Louis van de Kerkhoff van Vaquerozadels. Deze clinic duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur en is met name bedoeld voor mensen die willen leren hoe je kunt vaststellen of een westernzadel past, welke modellen er zijn, hoe het zit met de kwaliteit van westernzadels, het belang van een goed passend zadel voor jouw zit en de paardenrug etc etc. Vragen die je hebt over zadels kun je tijdens deze middag stellen.

Uitgebreide omschrijving:

Louis mag je wel beschouwen als een autoriteit op het gebied van westernzadels, hun pasvorm en het aanmeten ervan. Elk zadel dat van zijn hand komt is handgemaakt en aangepast aan de speciale wensen van de klant.
Ook (zelfs) wanneer je (nog) geen zadel wilt kopen is deze middagclinic een geheel vrijblijvende aanrader zodat je weet waar je op moet letten bij een eventuele koop van je zadel op een later tijdstip.
Het is overigens niet zo dat de handgemaakte Vaquerozadels duurder zijn dan een gangbaar fabrieksmodel.

Kosten van deze middag zijn 15,- euro per persoon inclusief koffie/thee/koek. Aanmelden kan via onderstaand E mailadres van Spirithorses, meer informatie over de Vaquerozadels vind je op de website van Vaquero: www.vaquero.nl

Deze advertentie is geplaatst op 23-3-2010 en is 263 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl