Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardvriendelijke stalling; omg. Leiden, Alphen a/d Rijn, Zoete

Korte omschrijving:

Betaalbare plek in de randstad, gebaseerd op een zorgrooster, veel buitengang in kuddeverband(ook in de winter). Gedraineerde paddock, verlichte en gedraineerde rijbak. Mooie ruime stallen, fijne mensen, respect.

Uitgebreide omschrijving:

Overzichtsfoto

Per 1 maart komen er enkele boxen vrij op een kleine en rustige stal in Woubrugge, goed te bereiken vanuit regio Alphen / Leiden / Zoetermeer.
Op onze stal staan zowel het welzijn van de paarden als de gezelligheid voorop. De samenstelling bestaat nu uit mensen met verschillende doelen met hun paard en verschillende rassen paarden en pony’s, maar wel allemaal mensen die het belangrijk vinden dat hun paard veel buiten komt, ook in de winter, en graag zelf een deel van de verzorging in handen hebben.

In de winter staan de paarden van ongeveer 9 tot ongeveer 17 uur in een goed gedraineerde paddock, met water en ruwvoer. Het voer voor de voerbeurten op stal wordt zelf klaar gezet, waardoor je als eigenaar precies weet wat je paard te eten krijgt. Na een opbouwperiode staan de paarden in de zomer 24/7 op de weide.

Onze stal is gebaseerd op een zorgrooster. Dit houdt in dat iedereen op stal zijn steentje bij dient de dragen in de verzorging van de paarden o.a. paarden buitenzetten, binnenhalen, paddock voorzien van water en ruwvoer, mesten van de paddock e.d. Omdat wij werken met dergelijk rooster is het een betaalbare plek hier in de randstad.

Buitenbox (4,5 x 3,5m) € 195,-
Binnenbox (3,65 x 3,30m) € 175,-
Containerbox € 127,50

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief goed kwaliteit ruwvoer (hooi/kuil). Stro wordt naar verbruik afgerekend. Mesten van je stal dien je zelf te doen. We beschikken over een goed gedraineerde en verlichte buitenbak (20 x 40m).

Hengsten, paarden met achterijzers en honden zijn helaas niet toegestaan.

Als deze stalling je aanspreekt neem dan even contact op met mij of rechtstreeks met de eigenaar d.m.v. deze link http://link.marktplaats.nl/317235470

Deze advertentie is geplaatst op 26-2-2010 en is 1361 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Katla
E-mail: a.borst@hotmail.com
Land: Nederland

Overzichtsfoto
Binnenboxen
Buitenboxen
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl