Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: dierfysiotherapie voor hond en paard

Korte omschrijving:

Is uw hond of paard wat stijf of heeft pijn, dan is deze misschien toe aan een bezoekje aan de fysiotherapeut. Kijk snel verder om te kijken wat en dierfysiotherapeut voor uw dier kan betekenen.

Uitgebreide omschrijving:

behandelen rug paard

In Nederland wordt dierfysiotherapie vooral toegepast bij paarden en honden, het wordt ook steeds vaker geadviseerd door een dierenarts voor revalidatie, bij het verbeteren van sportprestaties en bij het behandelen van klachten aan bijvoorbeeld de rug.
Dierfysiotherapie is geen alternatieve geneeswijze, maar sinds 1992 een door het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij officieel erkend paraveterinair beroep. Dierfysiotherapie mag alleen worden uitgevoerd door fysiotherapeuten die de gespecialiseerde opleiding gevolgd hebben. Dit houdt in eerst 4 jaar humane fysiotherapie (HBO) en daarna 1,5 jaar de post-HBO opleiding dierenfysiotherapie in Barneveld.
Het is een beetje te vergelijken met fysiotherapie voor mensen, alleen zijn dieren veel sneller uitbehandeld, vaak is er na 2 a 3 keer al veel resultaat te zien en na een keer of 6 zijn al heel veel dieren uitbehandeld. Dit komt mede omdat ik veel technieken en oefeningen aan de eigenaar leer, zodat deze zelf veel kan doen voor zijn dier.
Nieuwsgierig geworden kijk dan op mijn site, hierop staat veel info over wanneer u een dierfysiotherapeut kan inschakelen.

Deze advertentie is geplaatst op 2-2-2010 en is 519 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kim vroegop
E-mail: info@kimvroegopdierfysiotherapie.nl
Homepage URL: www.kimvroegopdierfysiotherapie.nl
Woonplaats: Maasdam (zuid-holland)
Land: Nederland

behandelen rug paard
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl