Gezocht

Gezocht

Gezocht: GEZOCHT: plekje voor ruin in Zuid-Limburg

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar een plek nabij Maastricht waar mijn paard het hele jaar door 24/7 buiten kan staan met andere paarden en onbeperkt hooi

Uitgebreide omschrijving:

Hallo,
Even onder een schuilnaam omdat het nog niet bekend is dat we gaan verhuizen, maar we verhuizen dus binnenkort naar Maastricht en ik ben daarom op zoek naar een plek waar mijn paard het hele jaar door dag en nacht buiten staat met andere paarden. Schuilstal zou fijn zijn, maar is zeker geen vereiste; als er bomen zijn waaronder ze kunnen schuilen dan is dat zeker prima! Wat ik wel heel belangrijk vindt is dat er het hele jaar door (zo goed als) onbeperkt goede kwaliteit (grof, stengelig, droog en energiearm) hooi aanwezig is: mijn paard zijn conditie (spijsvertering, hoeven) gaat achteruit op het moment dat zijn dieet bestaat uit alleen voordroog, kuil, of 100% gras zonder ander ruwvoer.
Over mijn paard:
Het gaat om een ruin van 18: zeer speels en sociaal en is gewend om in een (gemengde) kudde te staan. Hij wordt natuurlijk bekapt en samen doen we aan NH en wandelen/rijden we in het bos.

Ken jij of heb jij zo'n plek, dan hoor ik het erg graag. Voor de juiste plek willen we graag een zeer goede prijs betalen.
Alle tips zijn welkom!

Deze advertentie is geplaatst op 28-1-2010 en is 1073 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Fam Meck
E-mail: fam.meck@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl