Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: in contact met horsemanship & dressuur!

Korte omschrijving:

graag nodig ik je uit kennis te maken met mijn manier van werken en rijden. geen vaste methode want ieder individu is uniek, maar wel heel veel ervaring! tot ziens www.jannekebuddendijk.com

Uitgebreide omschrijving:

Graag zou ik je willen laten zien hoe mooi en oprecht paarden zijn en wat je allemaal van ze kan leren. Ze zijn zo gevoelig dat ze je kunnen helpen ontdekken hoe het is om jezelf te zijn zonder enig masker.
Ook is het fijn om ze te leren met ons samen te werken op een manier die zij begrijpen. Voor een paard is dit natuurlijk leiderschap.
Ieder paard en ieder mens zijn beide een individu en hoef je geen methode op te leggen om samen te kunnen werken. Verstandig is het om een aantal basisbeginselen te begrijpen en toe te passen. Zo creƫer je vertrouwen en respect.
Wanneer het vertrouwen en respect daar is kijk ik naar de behoefte van paard en eigenaar om ze zo verder te begeleiden. Indirect bepaalt het paard waar jullie aan toe zijn. Kijk naar je paard en probeer ervan te leren. Je paard is je beste instructeur!

Deze advertentie is geplaatst op 13-1-2010 en is 760 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: jannekebud
E-mail: info@jannekebuddendijk.com
Homepage URL: www.jannekebuddendijk.com
Woonplaats: Ewijk
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl