Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve en leuke bitloos gereden potentiële vijfganger merrrie

Korte omschrijving:

Ruime passen, lekker voorwaarts, heerlijk paard om lekkere buitenritten mee te maken. Enge dingen worden eerder onderzocht dan dat ze er van weg wil.

Uitgebreide omschrijving:

Foto 1

Helaas hebben we door onvoorziene omstandigheden te weinig tijd om onze lieve dravermerrie (nooit gekoerst) genoeg beweging te geven.
Schofthoogte ca 1.62 cm, 02-2005, bruin met zwarte manen, natuurlijk bekapt, ruime stappen, galoppeert graag, potentiële vijfganger want ze laat tölt en telgang in de wei zien. Ze is gewend om dag en nacht buiten te staan met schuilstal en soortgenoten. Braaf naar mens en dier, geen problemen met poetsen, vaststaan, bekappen, wormspuiten, wandelen, naast de fiets lopen, kinderen, honden, kippen etc. Buitenritten zijn favoriet. Paard moet nog doorgereden worden en is geschikt voor ervaren ruiter die van snelheid en buitenritten houdt. Zelf hebben we haar bitloos gereden. Ze is op tijd geënt, ontwormd, is gechipt en komt met paspoort en papieren. De plek waar ze komt is belangrijker dan de prijs. Je kunt haar bekijken in de omgeving van Haaksbergen.

Deze advertentie is geplaatst op 1-1-2010 en is 874 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Christel64
E-mail: buitengebied@live.nl
Land: Nederland

Foto 1
Foto 2
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl