Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Oersterke draver ruin zoekt liefdevolle vriend (in)

Korte omschrijving:

Oersterke draver, ruim 5 jaar, zonder gebreken, nooit gekoerst, puntgaaf, zoekt absoluut goed thuis. Loopt dag en nacht zomer en winter buiten in koppel paarden, al een paar jaren zonder ijzers, draaft prima voor de kar, eerste beginselen onder zadel bijgebracht, stokmaat ruim 1.60, kleur donkerbruin, leiderstype, lief-beschermend voor 'zijn' merries.

Uitgebreide omschrijving:

Vito is een paard, toen nog hengst, dat ik zwaar vermagerd en zeer ongelukkig aantrof op een draversentrainement waar men niet meer met hem wilde werken omdat hij levensgevaarlijk zou zijn, niet uit de box was te krijgen en mensen van de sulk trapte. Zijn beide mondhoeken bleken uitgescheurd en hij bleek erg kopschuw.
Nog altijd heeft hij in het begin moeite met het bit aannemen als je dit in wilt doen.
Iedere vorm van aan het halster rukken (of zelfs aan het staptouw), of elke beweging die erop lijkt dat hij tegen zijn hoofd geslagen zal worden, is voor hem reden tot angst.

Vito is in mijn handen een machtig sterk paard geworden, vol vertrouwen, eerlijk naar mij toe wetend dat hij mij kan vertrouwen, te sturen op de stem, en met zachte hand.

Wegens noodgedwongen verkoop van de boerderij die we bewoonden met meerdere paarden, zoek ik een absoluut goed 'paard natuurlijk' thuis voor deze prachtige en trouwe draver. Meer informatie en fotoos bij nader contact.

Deze advertentie is geplaatst op 8-12-2009 en is 801 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: R vd Heide
E-mail: animahoeve@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl