Gezocht

Gezocht

Gezocht: Iemand interesse in lessen van Nelly Abbenes in West-Vlaanderen

Korte omschrijving:

Ik zou heel graag les volgen van Nelly Abbenes, maar zou groepje van ongeveer 5 mensen willen samen krijgen zodat we de vervoersonkosten kunnen delen... Nelly trainde ook Lusitano's in Portugal, meer info, zie site: http://www.escoladafantasia.eu/

Uitgebreide omschrijving:

Ik zou voorstellen om te trainen in het Oud Molenhof te Ingelmunster, gezien de goeie faciliteiten en uitstekende kwaliteit van pistebodem.
Ik volg cursus en een hoefbekapper (geeft ook les aan veeartsen) die met mij de opleiding volgt, raadde me Nelly aan tijdens een gesprek.
Hij zou samen met Nelly uitleg komen geven in Ingelmunster, over de bouw van paard, stand van hoeven, daaruit vloeiende manier van bewegen, pasvorm zadel... Van daaruit gaan we trainen met het paard, zodat paard in natuurlijke balans en eigen kracht komt (zie uitleg site van Nelly, ook interessant, deze PDF: http://www.zilvermaan.eu/pages/links/Revista.ZKD.pdf)
Deze mensen zijn beide heel enthousiast over voorstel om in west-Vlaanderen les te komen geven.
Beide mensen komen een eind uit Nederland en daarom ben ik druk op zoek naar mensen die deze hele interessante clinic willen volgen, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Ook een pluspunt, als we samen trainen, leren we ook van elkaar.
Mail gerust voor meer info!

Deze advertentie is geplaatst op 29-11-2009 en is 328 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Maria Delavega
E-mail: laverdina@hotmail.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl