Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: persoonlijke opfok voor een veulen, gemeente Oirschot

Korte omschrijving:

Ik heb plaats voor één veulen om samen met mijn hengstveulen uit te groeien tot gezonde fijne paarden. De veulens hebben het hele jaar door de beschikking over weiland en een schuilstal. Hun eerste winter worden ze 3 x per dag bijgevoerd met veulenbrok. Daarna gaan ze over op ander voer. Verder hebben ze naast het gras de beschikking over Duits kruidenhooi, schoon leidingwater en een liksteen. De schuilstal staat altijd open, zodat ze zelf de keuze hebben om binnen of buiten te staan.

Uitgebreide omschrijving:

Het weiland is dubbel omheind: het buitenste hek is een sterk hekwerk van HB, waarvan het toegangshek altijd op slot gehouden wordt. De binnenste omheining bestaat uit nieuwe palen met twee rijen stroomlint.

Uit het weiland wordt iedere dag de mest verwijderd, ongewenste planten worden uitgestoken (dus geen pesticiden gebruikt). Er wordt geen kunstmest gebruikt, maar wel zeeschelpenkalk en kleimineralen. Het weiland heeft een goede ligging, waardoor ze ook tijdens natte perioden niet in de modder lopen.

Ik ben gediplomeerd natuurgeneeskundige voor paarden en gediplomeerd ORUN instructrice (ik rijd zelf nationaal ZZ-licht dressuur) en heb al ruim 30 jaar eigen paarden

Deze advertentie is geplaatst op 3-11-2009 en is 1034 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Hippo
E-mail: marielle@hipposeternity.nl
Homepage URL: www.hipposeternity.nl
Telefoon 1: 06-20173796
Straat en nummer: Molenbroeksewg 1A
Postcode: 5091 TG
Woonplaats: Middelbeers
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl