Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Een nieuwe vraagbaak voor paardeneigenaren

Korte omschrijving:

Vragen, vragen en nog eens vragen. Daar gaat het om bij het project de vraagbaak. Op paardenforums is er al veel informatie beschikbaar, echter deze informatie wordt vooral door mensen samengesteld, die niet beroepsmatig met het vak bezig zijn. Als tegenhanger bieden wij een professioneel antwoord aan, speciaal voor u op maat in uw situatie. Dus heeft u een vraag, aarzel niet en stel hem maar aan ons. Wij doen onze uiterste best om een volledig antwoord te geven.

Uitgebreide omschrijving:

Vragen, vragen en nog eens vragen. Daar gaat het om bij het project de vraagbaak. Op paardenforums is er al veel informatie beschikbaar, echter deze informatie wordt vooral door mensen samengesteld, die niet beroepsmatig met het vak bezig zijn.
Als tegenhanger bieden wij een professioneel antwoord aan, speciaal voor u op maat in uw situatie. Dus heeft u een vraag, aarzel niet en stel hem maar aan ons. Wij doen onze uiterste best om een volledig antwoord te geven.

Wij zijn leerlingen paardenhouderij aan het Edudelta College Goes. Daarnaast hebben wij vakmensen om ons heen die nog meer expertise hebben dan wij. Daarbij kunt u denken aan: een Grand Prix jurylid, een internationale eventing amazone, een Nederlands kampioen Reining westernamazone en een KWPN inspecteur.

Wij doen dit, omdat wij het leuk vinden om onze kennis te delen. Ons advies is dan ook gratis. Het enige wat wij vragen is een vrijwillige bijdrage voor het paardenrusthuis Amon.

Heeft u dus een vraag, kunt u contact opnemen via onze mail: 11ul13098@student.edudelta.nl

Deze advertentie is geplaatst op 15-10-2009 en is 689 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Sky
E-mail: skyusaanime@hotmail.com
Woonplaats: Scharendijke
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl