Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Inrijden en corrigeren

Korte omschrijving:

Inrijden Bij de stichting worden paarden ingereden . De paarden worden rustig voorbereid op het dragen van een ruiter door middel van verschillende grondwerk oefeningen.

Uitgebreide omschrijving:

logo

Inrijden
Bij de stichting worden paarden ingereden . De paarden worden rustig voorbereid op het dragen van een ruiter door middel van verschillende grondwerk oefeningen. Het paard leert zijn evenwicht te verplaatsen naar de achterhand en leert de juiste houding met het juiste spiergebruik. Het resultaat van de inrij periode is een paard dat in stap en draf veilig te rijden is. Galop word enkel bij paarden gedaan die al voldoende evenwicht hebben op hun achterhand. Het paard leert te wenden en te stoppen zonder of met minimaal teugel gebruik. Tijdens het inrijden word er geen gebruik gemaakt van hulpteugels, bitten, sporen. Het paard staat gedurende de inrij periode een ruime paddock met loopstal en heeft daarbij contact met andere paarden. Het paard wordt 6 keer per week ongeveer een uur getraind. De vaste inrij periode is 8 weken. Dit kost 800 euro inclusief voer en huisvesting. Hierna wordt er 100 euro per week meer betaald, als je paard meer tijd nodig heeft om welke reden dan ook. We willen dat de eigenaar actief betrokken is in de inrij periode omdat dit belangrijk is hoe de relatie van paard en eigenaar is en dat de eigenaar zelf thuis zonder problemen het paard verder door kan rijden. In het inrij geld zitten dus 5 lessen inbegrepen.

Corrigeren Bij het corrigeren kijken we heel bewust naar het probleem. De paarden worden pas aangenomen als ze onderzocht zijn op lichamelijke problemen door een dierenarts en bij voorkeur ook nog een osteopaat. Het corrigeren wordt per week gerekent omdat het moeilijk van te voren is in te schatten hoeveel tijd er nodig is. Voor 160 euro per week staat het paard buiten in een paddock met loopstal en wordt het 6 keer per week een uur getraind. Hierbij zitten enkele lessen. De hoeveelheid lessen is afhankelijk van het probleem en de relatie tussen het paard en de eigenaar. Het doel is d at het paard weer zonder problemen bereden kan worden en de eigenaar inzicht heeft gekregen in de oorzaak van het probleem, zodat er voorkomen kan worden dat het probleem terug komt

NH lessen voor gedrags en lichamelijke problemen bij paarden

Heb je problemen met je paard op gedrags- of lichamelijk vlak dan kunnen wij je helpen. Stichting Paarden met Plezier geeft lessen, workshops in communicatie training en gymnatiserende en rechtricht trainingen. Communicatie en het gymnatiseren word gedaan doormiddel van lichaamstaal en de natuurlijke reacties en juiste relatie met de mens. Het paard word gevraagd verschillende bewegingen en houdingen uit te voeren om hem te leren het zwaartepunt verder naar achteren te brengen en om zijn spieren soepel en sterk te maken. Dit alles met zo min mogelijk druk en zonder dwang. Stap voor stap word het paard getraind en word de relatie mens en paard verstevigt. Voor het inrijden, corrigeren tweedekans paarden kan je ook terecht bij de stichting. Natuurlijk kan je ook bij ons lessen op een stichting paard die opgeleid zijn in de PmPmethode. Ook kinderlessen op betrouwbare kinderpony's kan je bij ons terecht. Vaste locatie in Golenkamp Duitslaand.

mailen is beter als bellen, we zijn soms moeilijk bereikbaar , mail wordt elke dag bekeken.
www.stichtingpaardenmetplezier.com

Deze advertentie is geplaatst op 1-9-2009 en is 727 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: stichtingPMP
E-mail: info@stichtingpaardenmetplezier.com
Homepage URL: www.stichtingpaardenmetplezier.com
Straat en nummer: Hiltenerweg 22
Postcode: 49843
Woonplaats: Gölenkamp bij Uelsen
Land: Duitsland

logo
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl