Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: T.K. nabij Maastricht vrijstaand landhuis voor paardenprof / li

Korte omschrijving:

Huisvesting voor paardenliefhebber of - prof: pensionstalling, fokkerij, Bed & Breakfast, ruitertoerisme, workshops. Klantenbestand ruitertoerisme over te nemen. Heerlijk vrij wonen in Vlaanderen, nabij Maastricht, in Nationaal Park de Hoge Kempen. Zie www.paardreizen.com/huistekoop

Uitgebreide omschrijving:

foto zijkant huis


Huisvesting voor paardenliefhebber of paardenprof: pensionstalling, fokkerij, Bed & Breakfast, ruitertoerisme, workshops. Klantenbestand ruitertoerisme over te nemen.
Heerlijk vrij wonen in Vlaanderen, nabij Maastricht, in Nationaal Park de Hoge Kempen.

In bosrijk natuurgebied te Zutendaal, inclusief paardenstallen en huiswei op terrein van 2797 m2 bij het huis en 3000m2 weiland tegenover het huis.
Rustige ligging in smal straatje met blijvend vrij uitzicht op bos aan de voorzijde en op weilanden aan de achterzijde.

Inhoud huis: 960 m3, totale vloeropp. 260 m2. Perceelsbreedte 41 m. 4 ruime slaapkamers op 1’ verdieping. Extra’s: kantoorruimte en studeerkamer op b. g.

Tegenover huis: 13.000 m2 weilanden in gebruik, waarvan dus 3000 m2 in eigendom. Met buitenbak en loopstal. Huis is geheel gerenoveerd.
Inclusief bouwperceel op eigen terrein + mogelijkheid om tot 50 m. diep bij te bouwen. Alles is stedenbouwkundig volledig vergund!
Momenteel hebben wij 3 houten paardenstallen. Er mogen in totaal 9 paardenstallen op ons perceel gebouwd worden. En loopstallen op de weilanden.
In Zutendaal, de groenste gemeente van Vlaanderen.

In Nationaal Park De Hoge Kempen: 5000 hectare natuurgebied! Via een netwerk van 140 km. ruiter- en menpaden kan de paardenliefhebber kennismaken met de Hoge Kempen.
Zie website nationaalpark.

In een straal van 30 km. is er geen enkele andere mogelijkheid voor de paardenliefhebber om met zijn paard te overnachten!

Prijs: 460.000 euro voor ons eigendom op 2795 m2 bij huis en 3000 m2 weiland tegenover huis. Ook 10.000 m2 weiland in huur, over te nemen.Taxatie door BIV makelaar ter inzage.

www.paardreizen.com/huistekoop

Deze advertentie is geplaatst op 7-8-2009 en is 1068 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Marij Meijs
E-mail: drs.meijs@bureaumomentum.com
Telefoon 1: 003289721158
Woonplaats: 3690 Zutendaal
Land: België

foto zijkant huis
foto voorkant huis
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl