Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: bijzondere paarden tekoop

Korte omschrijving:

bijzondere paarden tekoop Paarden die tekoop staan Het belangrijkste voor de Stichting is : de combinatie nieuwe eigenaar /eigenaresse en het te verkopen paard. Hebben wij de indruk dat het geen goede match is, dan zeggen we dat eerlijk tegen de mensen. De meeste paarden die bij de Stichting te koop staan, hebben immers een beladen of minder beladen achtergrond. Het is daarom niet raadzaam dat ze zomaar aan iedereen worden ‘meegegeven’. Vandaar dat wij eerst 5 lessen geven aan de eventuele koper. We kijken dan later of er nog meer lessen nodig zijn. Dit doen we om te voorkomen dat er ongelukken kunnen ontstaan en/of eventuele problemen zich aandienen wanneer het paard bij de nieuwe eigenaar verblijft. De paarden worden voor een lagere prijs aangeboden om zoveel mogelijk de juiste en goede eigenaar/eigenaresse te kunnen vinden die bij het paard past. je kan ze bekijken op onze site http://www.stichtingpaardenmetplezier.com

Uitgebreide omschrijving:

Paarden die tekoop staan

Het belangrijkste voor de Stichting is : de combinatie nieuwe eigenaar /eigenaresse en het te verkopen paard. Hebben wij de indruk dat het geen goede match is, dan zeggen we dat eerlijk tegen de mensen. De meeste paarden die bij de Stichting te koop staan, hebben immers een beladen of minder beladen achtergrond. Het is daarom niet raadzaam dat ze zomaar aan iedereen worden ‘meegegeven’. Vandaar dat wij eerst 5 lessen geven aan de eventuele koper. We kijken dan later of er nog meer lessen nodig zijn.

Dit doen we om te voorkomen dat er ongelukken kunnen ontstaan en/of eventuele problemen zich aandienen wanneer het paard bij de nieuwe eigenaar verblijft.

De paarden worden voor een lagere prijs aangeboden om zoveel mogelijk de juiste en goede eigenaar/eigenaresse te kunnen vinden die bij het paard past.
je kan ze bekijken op onze site

http://www.stichtingpaardenmetplezier.com

Deze advertentie is geplaatst op 2-8-2009 en is 731 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: stichtingPMP
E-mail: info@stichtingpaardenmetplezier.com
Homepage URL: www.stichtingpaardenmetplezier.com
Straat en nummer: Hiltenerweg 22
Postcode: 49843
Woonplaats: Gölenkamp bij Uelsen
Land: Duitsland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl