Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Nog even lekker eruit deze zomer?

Korte omschrijving:

B&B vlakbij de Waddenzee met nog plekjes in (eind) augustus en september!

Uitgebreide omschrijving:

Wellness

Slowlife is het nieuwste woord: Slowlife staat voor zaken als genieten, leven met de seizoenen, spontane ontmoetingen, uitgebreid koken, eerlijk eten, met plezier werken, dromen, tijd nemen voor wat echt belangrijk is: een liefde, een droom, een goed doel, mensen...

Toen we onze B&B startten, vroegen mensen wat we in hemelsnaam de mensen wilden gaan aanbieden: 'daar is toch immers niks, daar in Metslawier...' En dan zeiden we vol overgave: dat klopt, maar je HOEFT hier ook niets.....!

Intussen draaien we een jaar en hebben onze gasten ontdekt dat het tegenovergestelde waar is: het is een onontdekt gebied, waar een heleboel kan (zie de aktiviteiten) maar waar je na een halve dag eigenlijk ontdekt, dat er 1 ding hier het fijnst is: NIKS!

Slowlife op vakantie? Kom onthaasten en genieten, ontdek hoe makkelijk het is om je hoofd even helemaal leeg te maken, kruip in onze finse hottub onder de
sterrenhemel en GENIET! De appartementen zijn ruim opgezet, zodat je niet (in tegenstelling tot een hotel) de hele dag vanalles hoeft te ondernemen: kom laat uit bed, ga liggen in de zonnebedden of hangmatten in de tuin en onderga het nietdoen! Want zoals wij zeggen: het is tijd, om tijd te maken!

Wat het met Paardnatuurlijk heeft te maken? Wij zelf houden onze paardjes al 5 jaar op zo'n PN-mogelijke manier. We genieten er dagelijks van, onze paardjes genieten ervan en ik vertel er graag over. We zijn eigenlijk wel een 'praktijkgevalletje' paardnatuurlijk: Bitloos, Ijzerloos, Biksloos, etc.

Bovendien heb je vanuit de badkamers uitzicht op de paarden en als je het echt aandurft, kan zelfs je paardje mee hiernaartoe...... Bitloze optomingen hangen klaar om uit te proberen!

We hebben deze zomer een leuke aanbieding: 400 euro B&B voor de hele week voor 2 personen!

Mischien tot ziens in Metslawier (vlakbij de Waddenzee),

Groeten Bianca en Edword
www.binneninn.nl

Deze advertentie is geplaatst op 29-7-2009 en is 284 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Coulash
E-mail: biancawaamelink@hotmail.com
Homepage URL: www.binneninn.nl
Woonplaats: Metslawier
Land: Nederland

Wellness
Genieten van het Waddengebied
Waddeneilanden-hoppen vanaf hier!
De logementen
De Tuin

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl