Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardenrusthuis 't Boerenpad heeft weer plek!

Korte omschrijving:

Paardenrusthuis 't Boerenpad biedt uw gepensioneerde paard of pony een fijne, natuurlijke, oude dag. Natural Horsemanship staat bij ons hoog in het vaandel!

Uitgebreide omschrijving:


Bent u op zoek naar een plekje voor uw gepensioneerde paard? Wij kunnen uw trouwe viervoeter een fijne & natuurlijke oude dag geven op ons kleinschalige paardenrusthuis 't Boerenpad op onze boerderij in Drenthe.

Rust roest, en dat geldt zeker voor paarden op leeftijd! Daarom krijgen de paarden en pony’s zoveel mogelijk weidegang. Sociaal contact staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom gaan de paarden in hun eigen kudde van 4 tot 8 paarden naar ruime weides. In de zomer blijven de paarden dag en nacht buiten, in de winter kunnen de paarden bij slecht weer 's nachts in alle rust eten en een dutje doen in een droge, schone groepsstal met een vrije uitloop op het erf. De paarden hebben onbeperkt beschikking tot biologisch hooi (geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt). De paarden worden bekapt door een natuurlijk hoefverzorger.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@boerenpad.nl of bellen naar 0628487660. Kom gerust eens langs om te komen kijken, wij geven u graag een rondleiding!

Deze advertentie is geplaatst op 4-6-2009 en is 1216 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Eline Monaster
E-mail: info@boerenpad.nl
Homepage URL: www.boerenpad.nl
Telefoon 1: 0628487660
Straat en nummer: Boerpad 25
Postcode: 7961LB
Woonplaats: Ruinerwold
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl