Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Nieuw! Opleiding Equine Assisted Coach

Korte omschrijving:

Intuïtief Coachen van Mensen met behulp van Paarden In september 2009 gaat de eerste opleiding tot equine assisted coach van start die intuïtieve coachtechnieken en kennis van de taal het vrije paard combineert in één opleiding die voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (nobco).

Uitgebreide omschrijving:

Om een coachproces met behulp van paarden te kunnen begeleiden zijn coachtechnieken en kennis van de taal van het vrije, sociale paard onontbeerlijk. Onze missie is deze zaken te combineren tot een complete opleiding die mensen in staat stelt op een professionele en effectieve manier te coachen met behulp van paarden die de emotionele- en fysieke veiligheid van de client waarborgd.

De opleiding heeft drie pijlers: Coachmethoden en -technieken, kennis van de taal van het vrije paard en zelfkennis en -ontwikkeling.
Reguliere coachmethoden en gesprekstechnieken, gericht op het werken met de paarden, worden in deze opleiding gecombineerd met technieken als meditatie of energiereading, die de gevoelskant – de intuïtie – van de coach ontwikkelen.
Kennis van taal, intenties en gedrag van het vrije, sociale paard is van belang voor een effectieve en veilige manier van coachen met paarden.
De opleiding is, net als de coachmethode, ervaringsgericht; praktijkervaring staat centraal.

Meer info: www.keulseweg.nl/opleiding

Deze advertentie is geplaatst op 29-4-2009 en is 723 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: marjolijn
E-mail: coach@keulseweg.nl
Land: Nederland


Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl