Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijke huisvesting Egmond

Korte omschrijving:

Onze oude natuurlijke huisvesting van onze paarden nabij Egmond komt vrij, ivm de verhuizing van onze paarden naar een nieuwe locatie. Schuilstal en zadelkamer aanwezig. Dichtbij duinen, bos en strand. Helaas geen gras aanwezig, maar overbuurman heeft voldoende hooi op voorraad.

Uitgebreide omschrijving:

paddock1

Wij hebben een jaar lang op deze plek gestaan. De omgeving is prachtig om te rijden. Je zit binnen tien minuten stappen in de duinen.

Het is een grote zandpaddock met daaromheen nog een oude töltbaan. Er is ook een schuilstal aanwezig en een zadelkamer (verwarmd en kan op slot). De paddock blijft droog en prima begaanbaar, ook als het dagenlang stortregent. Het water loopt snel weg.

De paddock is gelegen achter een boerderij van een particulier. Ze zijn wel gesteld op hun privacy, dus geen vrienden van vrienden meenemen etc. Het liefst hebben ze paarden die van één persoon zijn.

De mestafvoer wordt door de eigenaar geregeld. Prima mestput aanwezig. Hooi/voordroog kun je kopen bij de overbuurman die telkens een nieuwe baal komt brengen als je daar om vraagt. Wij deden ongeveer acht tot tien dagen met zo'n baal.

Je moet zelf voeren en mesten en de prijs is 90 euro per paard.

Wij hadden vijf hooinetten hangen met daaromheen tegelplateautjes. Twee van de vijf netten kunnen worden overgenomen van ons.

Deze advertentie is geplaatst op 24-4-2009 en is 1817 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

paddock1
paddock2
omgeving
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl