Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 17 mei Open Dag stoeterij & gangenpaardencentrum Pleasure Gaits

Korte omschrijving:

Jaarlijks opent Pleasure Gaits in Hechtel haar deuren voor het grote publiek om geïnteresseerden nader kennis te laten maken met Tennessee Walking Horses. Dit jaar zal dat zijn op 17 mei as. Iedereen vanaf 13.00 uur van harte welkom om verschillende demonstraties te zien en zich te laten informeren over de Tennessee Walker en hun comfortabele gangwerk. Daarnaast zijn er diverse informatieve stands met oa rasinformatie en het workshopaanbod van dit seizoen.

Uitgebreide omschrijving:


Ben je nieuwsgierig geworden naar gangenpaarden en de Tennessee Walker in het bijzonder, wil je een kijkje nemen op onze lokatie, onze HorseHairJewelry en andere producten van dichtbij bekijken of vind je het gewoon gezellig om bekenden en onbekenden te ontmoeten op onze stoeterij? Blokkeer dan 17 mei in uw agenda en kom vanaf 13.00 uur een drankje drinken genietend van de doorlopende demonstraties en animatie.

Buiten de informatieve stands, demonstraties en vertier belooft het vooral een gezellige dag te worden met de Tennessee Walker in de hoofdrol!

Bezoek onze website voor een routebeschrijving, het volledige programma staat binnenkort online.

Tot binnenkort!

Deze advertentie is geplaatst op 17-4-2009 en is 581 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Sandra van den Hof
E-mail: info@pleasuregaits.com
Homepage URL: www.pleasuregaits.com
Land: Belgie


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl