Gezocht

Gezocht

Gezocht: Wie helpt mijn paard aan een oude dag?

Korte omschrijving:

Mijn 21-jarig merrie geniet al een paar jaar van een oude dag op een mooie locatie. Door omstandigheden kan ik me dat niet meer veroorloven. Ik zoek een ander, betaalbaar stekje waar ze zoveel mogelijk buiten kan zijn in gezelschap. Ik zou haar zo graag een oude dag gunnen. Wie helpt mij?

Uitgebreide omschrijving:

Mijn 21-jarige merrie geniet al een aantal jaren van haar oude dag. Iets eerder dan gepland vanwege een blessure die niet weg ging. Dat doet zij nu op een fantastische locatie. Daar hangt helaas ook een prijskaartje aan.

Inmiddels is mijn persoonlijke situatie veranderd en kan ik me die plek niet langer veroorloven. Ik zoek dus nu voor weinig geld een goed en betrouwbaar plekje voor haar. Liefst zoveel mogelijk buiten in gezelschap. Ik zou haar zo graag een oude dag geven.

Ik hoop erop dat iemand een gezelschapspaard zoekt of gewoon ruimte heeft voor een aanhankelijk, lief ouwetje. Vanwege de blessure kan ze overigens echt niet meer bereden worden. Ik kan overigens ook niet dagelijks langskomen voor de verzorging.

Wie o wie helpt mij uit de brand of heeft een tip voor een goed en betaalbaar adresje?
Mail je ajb!

Deze advertentie is geplaatst op 26-3-2009 en is 1068 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Veronique de Jong
E-mail: vdjong@hotmail.com
Woonplaats: Muiderberg
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl