Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden:

Korte omschrijving:

Super lieve kwpn ruin 9 jaar oud 160/163 mtr.

Uitgebreide omschrijving:


Ik heb 3 paarden, 24/7 buiten met schuilstal, worden natuurlijk bekapt, bitloos gereden etc etc.
Maar de koek is op!!!! helemaal met de tijd en dit word er in de toekomst niet beter op door allerlei omstandigheden, ik moet echt een van de paarden elders onder zien te brengen en degene die het meeste onder het tijdgebrek lijd is Twister

Twister is een ruin van 9 jaar oud en is een klein paard van ongeveer 160/163 mtr en kent de basisbeginselen en voor de rest nog groen... Maar zo ontzettend lief!!!!!
Twister heeft tijdens het rijden en inrijden nog nooit een stap verkeerd gezet en houd van aandacht dit is het sleutelwoord dan vind ie alles best, en ik merk aan hem dat ie hunkert naar wat extra aandacht wat ik hem al langere tijd niet kan bieden…….

Twister is ongeveer 3 jaar geleden hoefbevangen geweest (dus een echt aandachtspunt) wat nu wel heel goed gaat. En daarnaast lijdt hij in zekere mate aan verlatingsangst waar door ons stapsgewijs wel aan gewerkt is en wat ook zijn vruchten af heeft geworpen maar (daar gaan we weer) door tijdgebrek niet mee door gegaan is. Zolang er maar andere paarden in de buurt zijn is het prima , Twister is een volger en absoluut geen leider!!!!!!!!!!!!

Wat is voor mij belangrijk:
24/7 buiten met andere paarden/paard, natuurlijk bekappen, iemand die veel aandacht aan Twister kan besteden en die hem begrijpt en absoluut geen beginner is, bitloos, etc etc.

Ik weet zeker dat het een super fijn en blij rijpaard is (recreatie) zonder al te veel poespas en dat er na nog wat sleutelen op de juiste wijze heel veel plezier aan te beleven is !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar goed voor mij/ons is het belangrijkste dat Twister eenzelfde leven krijgt als wat hij hier leid , en dat is paard natuurlijk in alle opzichten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze advertentie is geplaatst op 18-3-2009 en is 673 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Es
E-mail: esjeopmaris@telfort.nl
Telefoon 1: 0616886470
Woonplaats: Grashoek
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl