Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: WOW - zadel op Flanders Horse Expo Gent

Korte omschrijving:

Hebt u al gehoord van het WOW - zadel? Met enige trots kunnen wij melden dat EQUILOTUS met het “WOW – zadel” aanwezig zal zijn op de grootste paardenbeurs van België: de Flanders Horse Expo in Gent. Je kan ons vinden in hal 8, nabij de longeerring en de seminarieruimte.

Uitgebreide omschrijving:

WOW-zadel op Flanders Horse Expo Gent !
27/2, 28/2, 1/3

Hallo beste paardenliefhebber!

Hebt u al gehoord van het WOW - zadel?

Het revolutionaire WOW - zadel werd ontwikkeld om beter tegemoet te komen aan de noden van paard en ruiter. De flexibele en verstelbare boom alsook de uniek gevormde tunnel geven je paard de ruimte het beste uit zijn beweging te halen, terwijl de met lucht gevulde kussens het ruitergewicht efficiënt verdelen.
Dit alles laat het WOW - zadel toe een veel optimalere ondersteuning te bieden dan een klassiek zadel. Het zorgt voor een goede houding, en zit uiterst comfortabel!

Mijn ervaring als trainer heeft me geleerd dat een paard onder een WOW-zadel met veel meer vrijheid, losser door de rug, en met beter achterhandgebruik loopt.
Niet alleen verhoogt het WOW – zadel aldus het rijplezier, het komt tevens de gezondheid van paard en ruiter ten goede, wat uiteindelijk alleen maar tot betere prestaties leidt!

Met enige trots kunnen wij melden dat EQUILOTUS met het “WOW – zadel” aanwezig zal zijn op de grootste paardenbeurs van België: de Flanders Horse Expo in Gent. Je kan ons vinden in hal 8, nabij de longeerring en de seminarieruimte.
Iedereen is van harte welkom op onze stand waar je de mogelijkheid hebt het WOW - zadel te testen op een heus mechanisch paard!
Ikzelf, de ontwerper van het WOW – zadel alsook Arie Boer; zadelmaker en verdeler voor Nederland, zullen aanwezig zijn en staan klaar om antwoord te geven op al jullie vragen.

Voor diegenen die overwegen een WOW - zadel aan te schaffen, biedt een bezoekje aan de beurs de uitgelezen kans!
Tijdens de beurs zullen er namelijk flyers worden uitgedeeld waarmee je bij een bestelling vóór 31 maart 2009, een korting ontvangt van €150!

Naast informatie over het WOW - zadel kan u op de beurs natuurlijk ook alles te weten komen over mijn werk met paarden onder de naam EQUILOTUS, waaronder training, rijlessen en workshops.

De komende week wordt er nog hard aan de website gewerkt, dus jullie worden warm uitgenodigd om geregeld eens een kijkje te komen nemen!

Hopelijk tot binnenkort

Sibyl

Deze advertentie is geplaatst op 23-2-2009 en is 1841 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: sibyl de jager
E-mail: sibyldejager@hotmail.com
Homepage URL: www.equilotus.be
Woonplaats: duffel
Land: belgie


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl