Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Demo Trailerladen.com succesvol trailerladen!!!

Korte omschrijving:

Wil jij ook dat je paard zo achter je aan de trailer in loopt? Ook als je haast hebt? Kom dan eens kijken op onze demo te Loil

Uitgebreide omschrijving:

Een reden voor veel mensen om te beginnen met Natural Horsemanship ontstaat doordat zij een probleem hebben met hun paard en hier op de reguliere manier niet meer uitkomen.
Een van de grootste problemen zijn de trailerlaadproblemen. Janneke Buddendijk en Erik Janssen hebben een cursus opgezet om mensen met trailerlaadproblemen te helpen.

Een paard in het wild leeft op de vlaktes of hooguit in de bossen, maar zal bijna nooit zomaar een grot in gaan, je weet tenslotte niet wat er om de hoek schuil gaat. Nu zijn onze paarden natuurlijk geen wilde paarden meer maar paarden die waarschijnlijk hun hele leven al bij de mens wonen, die gewend zijn aan voldoende eten en drinken, dagelijkse beweging en de luxe van regelmatige borstelbeurten. Ondanks dat reageert een paard nog steeds met het natuurlijk gedrag of instinct, waardoor het vaak voorkomt dat paarden kleine ruimtes zoals trailers wantrouwen.

Erik Janssen en Janneke Buddendijk hebben ieder een bedrijf met paard en mens in de hoofdrol. Tijdens het geven van lessen kwamen deze instructeurs er achter dat er veel paarden zijn met trailerproblemen en besloten de handen ineen te slaan.
Samen hebben zij www.trailerladen.com opgericht en hebben een duidelijk en stapsgewijs cursusprogramma trailerladen ontwikkeld. Tijdens deze cursus komen zowel praktijk als theorie, demo’s en simulaties aan bod.

Op Stal het Loilse Broek te Loil willen Janneke en Erik graag middels een demo laten zien hoe het op een makkelijke en methodische manier mogelijk is om paarden in een trailer te laden.

Datum: 13-03-2009
Aanvang: 19.30

Deze advertentie is geplaatst op 13-2-2009 en is 660 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Janneke123
E-mail: bakker-marijs@hotmail.com
Woonplaats: Arnemuiden
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl