Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: NH Stal Pijnacker zoekt verzorger(s)!

Korte omschrijving:

Zoek jij een verzorgpaard op een stal die bij jou past? Voor onze NH stal in Pijnacker zijn wij op zoek naar een vaste verzorger/verzorgers voor de paard(en). De paarden leven op een natuurlijke wijze in kudde verband maar zijn nog steeds gek op aandacht! Lees snel verder....

Uitgebreide omschrijving:

Voor onze NH stal in Pijnacker zijn wij op zoek naar verschillende vaste verzorgers voor de paarden. Op onze stal staan 3 shires, een fjord en een shetlander van de staleigenaren en 2 arabieren en mijn NRPS merrie in pension.

Ben jij paardvriendelijk en heb je minimaal 2 dagen in de week tijd?
We zijn op zoek naar iemand met veel liefde, geduld en respect voor paarden en die bereid is bitloos te (leren) rijden. Je kunt de dagen verzorgen, wandelen, loswerken, grondwerken of rijden. Je kunt hulp krijgen bij het freestylen/grondwerken en rijden. De eigenaren zetten de paarden af en toe in om mensen te coachen. Verder heb je veel vrijheid om van je paardje te genieten. Er wordt als bijdrage een vergoeding gevraagd in overleg (afhankelijk van jouw wensen en paardje) en/of hulp bij stalwerkzaamheden als bijvoorbeeld het mesten. De dagen worden samen met jou bepaald.

Over de stal:
De paarden worden zo natuurlijk mogelijk gehouden. Dit houdt in dat ze (zomer en winter) vrij in kudde verband rondlopen op het terrein (bak, paddock, wei). Daarnaast hebben ze een grote inloopstal waar ze uit vrije wil in kunnen staan.
Wij beschikken over een buitenbak, overdekte loswerkbak, weidegang en zitten 10 minuten van het balijbos en Westerpark vandaan.

In totaal zijn we (naast de eigenaren) met 6 meiden tussen de 20 - 30 jaar. Wij zorgen gezamenlijk voor de paarden en helpen elkaar waar we kunnen. Voel jij je hierin thuis? Stuur me dan snel een berichtje!

Deze advertentie is geplaatst op 19-1-2009 en is 2896 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Danielle Visarius
E-mail: danielle.visarius@gmail.com
Telefoon 1: 0641421838
Woonplaats: Zoetermeer
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl