Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Vitality Powder, puur natuur voedingssupplement

Korte omschrijving:

100 % supplement voor pony & paard. Unieke combinatie van linksdraaiende aminozuren en organisch ijzer. Door de korte ketens worden de stoffen snel in het bloed opgenomen. Voor meer weerstand en fitheid. Ideaal voor wat slome, duffere paarden. Paard komt beter in het vel te zitten.

Uitgebreide omschrijving:

Vitality Powder

Ideaal voor uw wedstrijdpaard, oude paard of de wat 'duffe' of 'slome' paarden. Breng uw paard in balans!

Voor goede prestaties, sneller herstel en recuperatie en een glanzende vacht. Goed supplement voor wedstrijdpaarden, ze krijgen meer energie en weerstand en herstellen sneller na grote inspanningen. Ideaal product voor de wat slomere en duffe paarden, ze zullen meer energie krijgen zonder gek te worden. Oude paarden zullen er beter uit gaan zien en beter in hun vel zitten.

Een paard of pony is een groot goed, dat weten alle paardenliefhebbers. Het kan zijn dat uw paard of pony niet de hoeveelheid voedingsstoffen opneemt die nodig is. Dit kan onder andere komen door het voer. Tijdens het fabricageproces van het voer gaan vaak

belangrijke stoffen verloren, en ingredienten verliezen hun biologische werking. hierdoor, maar ook door oorzaken zoals ouderdom en aandoeningen aan het spijsverteringskanaal, kan uw paard of pony niet voldoende voedingsstoffen opnemen. Dit is een probleem dat we nu eens bij de wortels aan moeten pakken..

VitalityPowDer is die oplossing! Het is een natuurzuiver, puur biologisch en op cel-niveau werkend voedingssupplement dat fantastisch is voor uw pony of paard. VitalityPowDer bevat aminozuren, organisch ijzer en vitaminen, die samen voor een optimale opname van voedingsstoffen zorgen.

Deze advertentie is geplaatst op 27-12-2008 en is 658 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Linda van Rumpt
E-mail: linda.van.rumpt@energiektrading.com
Homepage URL: www.energiektrading.com
Land: Nederland

Vitality Powder
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl