Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardenhouders en bedrijven opgelet!!!

Korte omschrijving:

Deze advertentie is bedoeld om klant en bedrijf gemakkelijker bij elkaar te brengen en de kwaliteit van diensten en producten van bedrijven en personen te verbeteren. Op deze manier helpt EquiRanCo niet alleen bedrijven maar ook paardenhouders. Lees verder...

Uitgebreide omschrijving:

EquiRanCo helpt bedrijven en personen verder op weg om bekend te worden
Het doel van deze dienst is om bedrijven en personen die diensten / producten leveren bekender te maken en klanten aan bedrijven / personen te helpen.

Waarom deze dienst?
Tegenwoordig zie ik veel vragen zoals wie weet een goede dierenarts / zadelmaker / hoefsmid / enzovoorts te vinden in (en dan een plaatsnaam)? EquiRanCo wilt dit probleem oplossen door op deze vraag in te spelen. Daarnaast wilt EquiRanCo bedrijven / personen "in het zonnetje zetten" die voor kwaliteit staan. Dat wil zeggen dat er reclame gemaakt zal worden op haar website voor "het beste bedrijf / de persoon van de maand".

Aanmeldingen door paardenhouders
Kent u een goed bedrijf / persoon die goede diensten / producten levert, meld hem dan nu aan via het formulier op de website of stuur een email. Er zal meteen contact opgenomen worden met het bedrijf.

Aanmeldingen door bedrijven
U kunt voor deze dienst in aanmerking komen door uzelf of uw bedrijf aan te melden via het formulier op de website of door een email te sturen. De aanmeldingen zullen vertrouwelijk behandeld worden en er zullen geen gegevens bekend gemaakt worden zonder uw toestemming. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden op de website.

Meld u nu aan... U wilt toch niet dat de reclame die u gratis aangeboden wordt, verloren gaat???

Deze advertentie is geplaatst op 26-10-2008 en is 727 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Bianca Meesters
E-mail: info@equineconsulting.nl
Homepage URL: www.equineconsulting.nl
Telefoon 1: 0645084651
Straat en nummer: Oude eekmolenweg 44
Postcode: 6706 AP
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl