Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: (Dieren) oppasser gezocht voor ongeveer 1 week, Noord Limburg

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar een oppasser zodat ik samen met mijn vriend eens een weekje op vakantie kan. We wonen vlakbij Venray Noord Limburg. Het moet iemand zijn met verstand van paarden en konijnen. Daarnaast hebben wij ook katten en 2 vogeltjes.

Uitgebreide omschrijving:

Ik ben op zoek naar een oppasser zodat ik samen met mijn vriend eens een weekje op vakantie kan. Doordat we het ontzettend druk hebben met ons werk, en veel pech hebben gehad met onze dieren zijn we hier nu toch weleens aan toe. Onze laatste vakantieweek was in sept. 2006, nog voordat we zoveel dieren hadden. Vanwege de dieren moet het iemand zijn met verstand van paarden en konijnen. Wij hebben 1 paard, 2 pony's, 6 konijnen, 6 katten (3 binnenkatten en 3 buiten) en 2 vogeltjes.
Het zal vooral gaan om het voeren van de dieren, de mest uit de paardenwei halen, en als het zou kunnen onze kleinste pony longeren/wandelen (die wordt van één week niks doen snel te dik/hoefbevangen)
Diegene kan in die tijd in ons huis verblijven zodat er voldoende toezicht is op de paarden en de rest van de dieren is en het huis er leefbaar uitziet. We hebben een boerderij aan de rand van het bos in Noord Limburg waar je ook heerlijk kunt wandelen/fietsen. Wij willen pas een vakantie plannen als wij 100% zeker zijn dat de dieren goed achterblijven. Wanneer we op vakantie gaan, en wat de vergoeding zal zijn gebeurt uiteraard allemaal in overleg.
Mocht u interesse hebben, dan kunt u bellen naar 06-54661915 of mailen naar toedeliewoepsie@hotmail.com

Groetjes Jolanda

Deze advertentie is geplaatst op 23-10-2008 en is 824 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Unartica
E-mail: toedeliewoepsie@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl