Gezocht

Gezocht

Gezocht: passend rijpaard gezocht voor een goede vriendin

Korte omschrijving:

passend rijpaard gezocht voor een goede vriendin

Uitgebreide omschrijving:

Mijn vriendin is al een tijdje op zoek naar een passend paard voor haar. En ik help uitkijken. Tot nu toe niks passends gevonden, misschien weet iemand van jullie iets?
Paardje komt aan huis te staan met 24/24 weidegang en schuilmogelijkheid, B-pony van dochtertje als gezelschap. Ze rijdt bitloos, heeft vroeger al een paard gehad wat overleden is, heeft het laatste jaar centered riding lessen gevolgd. Reactie op enkele advertenties hier leverde helaas niets op. Is gewoon van mee buitenritten te maken met mij op mijn Piabloke (een van de enigen die er van mij op mogen rijden). Voorkeur voor een merrie, maar dit is geen vereiste. Basis ingereden en verkeersmak. Mag wat pit in zitten, maar wel controleerbaar, ze heeft een ruggenwervel gebroken en moet dus niet al te gek doen, rijden mag zonder probleem van haar arts. Kleur maakt niet uit, ras warm/volbloed, kruising, geen tinker, fjord ed. Geen pony, ze is langer en zwaarder dan ik, dat wordt te klein, Piablo is een arbier van 155 en dat kan prima.Bedoeling is gezelschap voor de pony, rijpaard voor haar, vooral buitenritten (meestal samen met de pony en dochtertje) en nu en dan een dressuurlesje.
Kortom, een gezond basis gereden paard wat verkeersmak is en zonder grote problemen in een normale prijsklasse (en waarom is dat zo moeilijk te vinden?), krijgt een hele goede thuis.

Deze advertentie is geplaatst op 29-9-2008 en is 619 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Gudrun
E-mail: gudrun.boey@gmail.com
Woonplaats: Diepenbeek
Land: Belgiƫ


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl