Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: cursus massage, stretching en mobilizatie van het paard

Korte omschrijving:

Equi Libre, school voor natuurlijke therapieen voor paarden nodigt je uit op de cursus massage, stretching en mobilizatie van het paard.

Uitgebreide omschrijving:

In de cursus richten we ons op de anatomie, fysiologie en biomechanica van het paard om zo natuurlijke en effectieve technieken aan te leren om de beweeglijkheid en het evenwicht van het paard te verbeteren en zo tot een optimale gezondheidstoestand te komen.

De technieken zijn een combinatie van massage, acupressuur, trigger point therapy en myo fasciale therapie. De cursus bestaat uit 1 introductie weekend en 5 specialisatie weekends (1 weekend per 4-5 weken).

Ook worden bijkomstig technieken aangeleerd voor de hond, zodat je trouwe vriend ook kan genieten van je opgedane kennis.

De introductiecursus vindt plaats in manege De Vijf Eiken (www.devijfeiken.nl) in Rijen, Nederland op 11 en 12 oktober en wordt gegeven door Emmanuelle Vandendriessche, dierenartse, gespecialiseerd in paarden, gediplomeerd in traditionele chinese geneeskunde ( acupunctuur) en gediplomeerd in diergeneeskundige chiropractie.

De prijs is 250 euro voor het hele weekend, dat is met lunch en cursusmateriaal inbegrepen.

Meer info op de website www.equi-libre.es
of schrijf naar emmanuellevdd@gmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 21-7-2008 en is 454 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Emmanuellevdd
E-mail: emmanuellevdd@gmail.com
Homepage URL: equi-libre.es
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl