Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Te koop: Russische Arabier voor de ervaren NH'er

Korte omschrijving:

Russisch arabische schimmel ruin van 12 jaar oud incl. papieren. Licht aangereden, niet verkeersmak, kent de "hempfling methode". Heeft een duidelijke leider en vriend nodig.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo,

Met pijn in ons hart, moeten wij deze prachtige man wegens omstandigheden verkopen.

Het gaat om een 12 jaar, oude Russisch arabische, schimmel ruin genaamd Shahazai (Pandaz x Ber Mazurka) van ongeveer 1.52m. Hij is vrij van ziektes en gebreken. Hij heeft papieren, maar is niet gechipt. Altijd netjes ontwormd, geënt en bekapt.

Deze jongen gaat alleen naar een ervaren NH'er (paard is op 5 jarige leeftijd ingereden en altijd dmv. Hempfling), omdat er nogal een verhaal achter zit. Hij heeft weinig tot geen vertrouwen in een nieuwe omgeving en je moet als mens zijn vertrouwen echt zien te winnen, 1 keer een fout en hij zal nooit meer wat voor je doen. Hij is niet verkeersmak en licht aangereden.

Hij heeft iemand nodig die hem als paard begrijpt, iemand die zijn leider is en zijn maatje, iemand die hem zekerheid verschaft en duidelijk is (zonder stemverheffing/zweep enz). Hij gaat alleen naar een huis waar hij 24/7 weidegang heeft en bij andere maatjes kan weiden en met een rustige omgeving.

Het is een paard dat, als hij eenmaal lekker in zijn vel zit, veel potentie heeft,wedstrijden zullen echter nooit voor hem weggelegd zijn.

Onze vraagprijs is €1500,-

Penny meisjes hoeven niet te reageren, ook handelaren, maneges ed. hoeven geen reactie te sturen.

We nemen alle tijd om een geschikte eigenaar voor hem te vinden, hij gaat alleen weg als het klikt.

Deze advertentie is geplaatst op 9-7-2008 en is 921 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: heiditjj
E-mail: heididevries@live.nl
Woonplaats: Schuinesloot
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl