Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: ALVAHORSE Wegens groot succes in Engeland nu ook in Nederland

Korte omschrijving:

Ik ben Phil Bowen, oprichter van ALVAHORSE. Uit liefde voor paarden heb ik de allerbeste paardverzorgings- en paardgeneesmiddelen ontwikkeld. Nu heb ik ALVAHORSE nl geïntroduceerd met hulp en ondersteuning van Horse Products Nederland. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Indien u hulp of advies nodig hebt, neemt u dan vooral contact op via de Email: info@alvahorse.nl Ik wens u en de uwen gezondheid, voorspoed en geluk. Hartelijke groeten, Phil Bowen Managing Director ALVAHORSE Ltd. www.alvahorse.nl

Uitgebreide omschrijving:

Nieuw In Nederland

ALVAHORSE Show en verzorgingsproducten
Ons uitgebreide assortiment aan show en verzorgingsproducten is speciaal ontwikkeld om aan de verwachtingen van de meest veeleisende paardenbezitters en top juryleden te voldoen. Bij regelmatig gebruik, zorgen onze producten ervoor dat de vacht van uw paard schoon en verzorgt is, de natuurlijke kleur behoudt en een kampioensuitstraling heeft. Ons assortiment aan show en verzorgende producten is hieronder weergegeven.

ALVAHORSE Verzorgende producten
Ons assortiment aan verzorgende producten zorgt ervoor dat uw paarden zich gezonder en gelukkiger voelen. Daarbij maken wij alleen gebruik van essentiële oliën en Aloe Vera van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunnen we de meest voorkomende problemen bij paarden oplossen. Omdat ALVAHORSE geen agressieve pesticieden en insectiden gebruikt zijn onze producten vriendelijker voor het paard, de gebruiker en de omgeving. Ons assortiment aan verzorgende middelen is hieronder weergegeven.

Kijk voor meer informatie en bestel op www.alvahorse.nl
Alle producten zijn inclusief verzend kosten binnen Nederland

Deze advertentie is geplaatst op 11-6-2008 en is 687 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Horse Products The Neterlands
E-mail: info@alvahorse.nl
Homepage URL: www.alvahorse.nl
Land: Nederland

Nieuw In Nederland
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl