Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: GPS cursus Noord Nederland

Korte omschrijving:

GPS cursus van de KNHS in het Noorden. Locatie: manege De Volharding in Blijham. Datum: zaterdag 20 september 2008. De cursus duurt een hele dag. 's Ochtends is het theoretische gedeelte en kun je 'droog' oefenen met de apparatuur. 's Middags kun je het geleerde in praktijk brengen, door het rijden van een route die uitgezet is met GPS coordinaten. Deze cursus is zeer leerzaam voor een ieder die langere tochten rijdt en/of ook wel eens in een onbekende omgeving wil rijden. De cursus kost € 77,50. Dit is incl. huur van de GPS apparatuur, cursusgeld voor de KNHS en een lekker lunch. Wel je eigen paard meebrengen.

Uitgebreide omschrijving:

Wil jij ook leren om ruiter-of menroutes te rijden met GPS?
Rijdt je graag in onbekend gebied?
Wil je je eigen routes of mooiste stukjes zelf kunnen vastleggen zodat je ze vaker kunt rijden of andere mensen kunt aanbieden?
Rijdt je endurance of recreatief en wil je bij kunnen houden hoe jouw route loopt, hoe de hartslag van je paard is en hoeveel kilometer je hebt gereden met welke snelheid?
Wist je dat er in stukken van Drenthe en Groningen al digitale routes liggen?
Voorbeelden van deze routes vindt je op de site van de KNHS; http://www.knhs.nl onder het tabblad buitenrijden/digitale routes.

DAN IS DE VOLGENDE CURSUS WAT VOOR JOU!!

De KNHS is weer gestart met het geven van GPS cursussen op hun locatie in Ermelo.
De cursus neemt een dag in beslag en bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. In het theoretische gedeelte wordt uitgelegd hoe het GPS apparaat werkt en welke functionaliteiten je
kunt gebruiken. Daarna ga je ‘droog’ oefenen, zonder paard. Zodra je het GPS apparaat onder de knie hebt, ga je te paard of per rijtuig een route rijden in een vooraf in GPS ingetekend gebied
met verschillende checkpoints.

Tijdens de cursus GPS leer je:
- De basisvaardigheden met kaart en kompas
- Hoe om te gaan met het systeem en het apparaat
- Hoe je je GPS kunt programmeren en hoe je waypoints en route kunt invoeren
- Hoe je de ingevoerde route kunt rijden met paard of rijtuig

Nu wil de KNHS ook op locatie les komen geven, mits er 15 deelnemers zijn. De cursus kan gegeven worden bij Manege De Volharding in Blijham, op zaterdag 20 september 2008.

De prijs op locatie is € 77,50. Dit is incl. 's morgens koffie/thee + cake, 's middags lunch (br. kroket, 2 br. ham/kaas, soep, melk, fruit).

Dus: voor allen 'Noordelingen' die graag deze cursus willen doen maar Ermelo ook te ver weg vinden....... graag opgeven - voor 1 september 2008 - via Anet van Eck: mail@sprongoverhetveen.nl. Zodra er minimaal 15 mensen zich hebben aangemeld, kan de cursus doorgaan en krijgt iedereen die zich heeft aangemeld persoonlijk bericht.

Tot ziens in Westerwolde!

Deze advertentie is geplaatst op 2-6-2008 en is 753 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Peet
E-mail: pmc_ed_online.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl