Gezocht

Gezocht

Gezocht: hoe krijg ik een goede relatie met m'n pony voordat ik met pare

Korte omschrijving:

Wie wil mij helpen om een goede relatie op te bouwen met mijn pony. Want dan kan ik met de 7 games van parelli beginnen. Woon je in de buurt van baarle nassau en je wil me wat tips geven. Heeeeeel graag.

Uitgebreide omschrijving:

Hoi,

Mijn naam is esther (38jr) en ik wil dol graag een goede relatie op bouwen met mijn pony maar hij denkt daar op het moment heel anders over. Hij ziet me alleen staan als ik iets te eten heb. Hij loop weg van de friendly game en aaien en poetsen wil hij ook al niet. Hoe kan ik zorgen dat hij mij intressant vind zonder eten.
Ik speel nu de jo-jo game en de driving game als er iets lekkers in z'n stal ligt want, hij mag alleen naar binnen als ik het zeg dus ik drijf hem weg of ik stuur hem achteruit zonder hem vast te hebben aan een halser touw want, dat wil hij ook niet Ik weet niet of dit goed is maar, met eten heb ik wel zijn aandacht.
Hij is volgens mij super left brain maar, omdat hij al een tijd alleen staat is hij in zich zelf gekeerd denk ik. Woon je in de buurt van baarle nassau en je kan mij helpen op een parelli manier. Heeeeeeel graag

vr.gr.

esther

Deze advertentie is geplaatst op 23-4-2008 en is 940 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: esther B
E-mail: riesbeneker@hetnet.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl