Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Rhythm Beads - eeuwenoud gebruik van Native Americans

Korte omschrijving:

Rhythm Beads zijn niet weer een zoveelste nieuwe ontdekking op de markt maar een eeuwenoud gebruik afkomstig van de Native Americans.

Uitgebreide omschrijving:

Chakra Healing Bead

Rhythm Beads zijn niet weer een zoveelste nieuwe ontdekking op de markt maar een eeuwenoud gebruik afkomstig van de Native Americans.
Zij versierden hun paarden met gekleurde kralen, schelpen, veren etc. Men geloofde dat de versieringen grote krachten bezaten om paard en ruiter te beschermen ten tijde van gevaar en hen zou bijstaan in hun harmonische beweging.

De Rhythm Beads zijn meer dan slechts een vrolijke en kleurrijke halsketting voor uw paard. Elke Rhythm Bead bestaat uit een combinatie van gekleurde parels en een serie kleine belletjes die een zacht gerinkel voortbrengen wat een kalmerend effect geeft voor zowel paard als ruiter. Het zachte en ritmische geluid van de belletjes helpt om afleiding van de omgeving te voorkomen waardoor je paard bv zou kunnen schrikken.

In Amerika is deze oude traditie weer nieuw leven ingeblazen en worden de Rhythm Beads in verschillende disciplines gebruikt; in de endurance sport, door recreatie ruiters maar ook door gangenpaarden liefhebbers.

Nieuwsgierig? Surf naar www.rhythmbeads.eu en zie de verschillende Rhythm- , Rescue- en Healing Beads. Prijzen vanaf € 15,-

Deze advertentie is geplaatst op 13-4-2008 en is 1284 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pleasuregaits
E-mail: sandra@pleasuregaits.com
Homepage URL: www.pleasuregaits.com
Telefoon 1: +32 11 666 158
Straat en nummer: Kamertstraat 20
Postcode: b3940
Woonplaats: Hechtel
Land: België

Chakra Healing Bead
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl