Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 27 april as Open Dag Pleasure Gaits

Korte omschrijving:

Open Deur Dag Pleasure Gaits Het is weer zover! Op 27 april vindt de jaarlijkse open deur dag plaats. Als alles goed gaat dan is het eerste veulentje dan al ter wereld gekomen, misschien zelfs wel 2! Met gepaste trots tonen wij de uitbreiding van onze lokatie en zullen onze nieuwe merries hun babybuikjes tonen.

Uitgebreide omschrijving:

Open Deur Dag Pleasure Gaits
Het is weer zover! Op 27 april vindt de jaarlijkse open deur dag plaats. Als alles goed gaat dan is het eerste veulentje dan al ter wereld gekomen, misschien zelfs wel 2! Met gepaste trots tonen wij de uitbreiding van onze lokatie en zullen onze nieuwe merries hun babybuikjes tonen.

Vanaf 13.00 uur 's middags is iedereen van harte welkom om Pleasure Gaits en haar paarden van dichtbij te bewonderen. De hele middag door zijn er verschillende demonstraties met Tennessee Walking Horses te aanschouwen. Het workshop programma van dit seizoen zal worden gepresenteerd, data hiervan zijn al op onze activiteitenkalender terug te vinden. Vanzelfsprekend zijn onze producten uitgestald. Hou zeker ook de website in de gaten voor het programma van deze dag.

Geniet van gezellige muziek en een drankje aan onze bar. Toegang is èn blijft: gratis!

Deze advertentie is geplaatst op 4-4-2008 en is 958 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pleasuregaits
E-mail: sandra@pleasuregaits.com
Homepage URL: www.pleasuregaits.com
Telefoon 1: +32 11 666 158
Straat en nummer: Kamertstraat 20
Postcode: b3940
Woonplaats: Hechtel
Land: België


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl