Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Tekoop Arabier voor een speciaal iemand

Korte omschrijving:

Branko een 6jarige arabiersvolbloed Russisch gefokt zoekt een liefdevol baasje die zonder tijdsdruk met dit paard wil spelen.

Uitgebreide omschrijving:

Branko een 6jarige arabiersvolbloed Russisch gefokt zoekt een liefdevol baasje die zonder tijdsdruk met dit paard wil spelen.

Branko is een grijs schimmel van ongeveer 1.56 hoog die vanaf zijn 2de jaar tot 5jaar zeer angstig was voor mensen. Ik heb een poosje met hem gewerkt met uiteindelijk dat hij de mens voldoende vertrouwde om naast hem te komen staan. Dit paard kon tegen geen enkele contact of het idee dat hij werd vast gehouden. Wat er gebeurt is, is nooit duidelijk geworden, maar duidelijk was dit zeer traumatisch. Nog steeds heeft dit paard een sterk ontwikkeld vlucht gedrag en heeft moeite met druk. Het is mogelijk nu zijn halster om te doen en hem te leiden. Hij geeft netjes mee als hij druk voelt, maar hij zoekt een baasje die met dit super gevoelige paard wil werken want niks doen is niks voor hem.

Door zijn gedrag zijn we nog niet begonnen met inrijden enz. Wel heb ik er spelenderwijs een klein zadeltje op gehad terwijl hij gewoon los stond. Dit vond hij leuk totdat ik hem toch even bij zijn manen pakte. Het is een echte knuffel en wil heel graag aandacht. Weet wel dat dit geen normaal paard is en daarom hoeven we er ook niet veel voor te hebben. Belangrijk is een zeer goed tehuis waar hij mag zijn zoals hij is. Hij moet 24uur buiten kunnen staan en met soortgenootjes kunnen dollen.

Wie durft het aan met dit zeer paard. Voor meer info en foto’s graag mailen naar mijn mail adres.

Deze advertentie is geplaatst op 10-3-2008 en is 866 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: josien
E-mail: josienvdpoel@agnmail.nl
Homepage URL: www.paardenmetplezier.eu
Telefoon 1: 0577-402570
Telefoon 2: 06-49231703
Woonplaats: Uddel
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl