Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Terra Natura cursussen bij Spirithorses.

Korte omschrijving:

Uitgebreide omschrijving:

Vanaf 1 januari 2008 zijn wij een Belgische cursuslocatie voor de workshops, clinics en basiscursussen van Terra Natura.
Onder leiding van de trainers/docenten van Terra Natura worden er op onze locatie te Riemst, Belgiƫ, (bij Maastricht) in 2008 enkele clinics/workshops rondom het thema "Communiceren met Paarden" gehouden.

Op zondag 11-5 vindt er een workshop/clinic plaats met als thema: Communiceren met Paarden". Vervolgens vindt er een tweedaagse basiscursus 'Communiceren met Paarden' plaats op 7 en 8 juni en een basiscursus 'Bewust en Natuurlijk Paardrijden' vindt plaats op 29 en 29 juni.

Uiteraard blijven wij onze eigen Spirithorses dagcursussen, de cursus Natuurlijk Bekappen van Paard Natuurlijk, onze workshops, lessen en buitenritten ook gewoon organiseren; alsmede een aantal andere cursussen die door externe trainers gegeven worden : oa SubtielTrainen (Conrad van Pruyssen) en Kijken met je Handen (Annemieke Bos, Equine Touch).

Overnachten is mogelijk, wanneer je geen eigen paard hebt kun je er een van ons lenen tijdens de cursus. Uiteraard is je eigen paard ook welkom bij al onze activiteiten!
Meer informatie en verwijzingen vind je bij http://www.spirithorses.be/nieuws.html

Deze advertentie is geplaatst op 13-1-2008 en is 444 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl