Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardenziektes zoals bijvoorbeeld een bokhoef

Korte omschrijving:

Serieus om te willen weten hoe je hoefproblemen van je paard oplost? Wij garanderen een duidelijke verbetering van de situatie, wij hanteren een niet goeg geld terug garantie!! Ja met onze methode,s 10 tot 70 % besparen op uw dierenarts en hoefsmidkosten en als extra bijkomend voordeel zal uw paard beter gaan presteren.

Uitgebreide omschrijving:

Beste paarden en pony liefhebber,

Iedereen die met paarden en pony,s te maken heeft weet dat de kosten van dierenartsen en hoefsmeden steeds hoger worden. Zeker als je een paard hebt met paardenziektes zoals hoefproblemen, die we kunnen onderscheiden in een bokhoef, hoefkatrol problemen, te steile hoef, verminderde hoefgroei, ondergeschoven verzenen, verbeening van het hoefkraakbeen en noem zo maar op. Je kunt maanden niet op concours plus alle emotionele schade bij je zelf en je gezin. Ik spreek uit ervaring als ik zeg als er met onze paarden wat is dat is mijn vrouw niet om te hebben.

Voorkomen is dus beter als genezen!

Hoe kun je deze problemen die eigenlijk ontstaan doordat paarden 22 uur per dag stil staan in hun stal oplossen?

Wat is dan de oplossing?

We gaan er voor zorgen dat het paard een betere doorbloeding krijgt in de kroonrand, dit (de doorbloeding) is meestal het begin van alle ellende. Doordat de paarden de hele dag stil staan op een harde bodem in de stal is er een grote kans dat door de druk op de kroonrand als het ware de bloeddoorvoer naar de hoeven stagneert waardoor essentiële voedingstoffen voor de hoefgroei minder of niet aangevoerd worden. De meeste mensen doen hier pas wat aan als het paard al een probleem heeft. U zou beter preventief een paar keer per jaar onze methode gebruiken om de kans op hoefproblemen te voorkomen.

Het begon eind 1800 bij Meester Hoefsmederij Optenplatz in Duitsland, deze had een oud-huismiddel om paarden met hoefproblemen verlichting te geven zonder medicijnen te hoeven gerbuiken.

Een makkelijke maar zeer effectieve hulp van producten die toen in elk huishouden beschikbaar waren. Zijn grootvader en vader gebruikte deze techniek destijds al in hun hoefsmederij. Toen maakten ze simpele pakkingen van gekookte en gestampte aardappelen, lijnzaadpakkingen en zuurkoolpakkingen.

Bij paarden die leden aan verbeening van het hoefkraakbeen, een te enge of te harde hoef hadden en bij scheurtjes in de hoef kon men het paard door het gebruiken van deze pakkingen snel verlichting verschaffen.

Deze Hoef- pakking” bewerkstelligd dat het hoorn uitzet en de kroonrand breder en elastischer wordt.
De doorbloeding van de hoef wordt gestimuleerd en het hoefmechanisme kan daardoor wezenlijk beter functioneren

Bij verbeening van het hoefkraakbeen krijgt het kraakbeen meer plaats door het uitzetten van de kroonrand en hierdoor zou het belaste hoefkraakbeen positief beïnvloed kunnen worden.

Een bijzonder voordeel is dat het profylactisch te gebruiken is voor zwaardere belastingen.

Bij bodemgevoelige paarden kan de "Hoef-pakking” zeer werkzaam zijn. Scheurtjes in de hoef, slecht doorbloede hoeven, slechte hoefgroei, ondergeschoven verzenen, dit zijn goed waarneembare symptomen c.q. gebreken om de Hoef- pakking” zinvol toe te passen.

Wedstrijdpaarden:

Ideaal voor wedstrijdpaarden om tot betere prestaties te komen doordat deze meer veerkracht en flexibiliteit krijgen.

Kijk op onze site voor meer informatie.

Deze advertentie is geplaatst op 7-1-2008 en is 2862 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: GO Horse Care
E-mail: info@gohorsecare.com
Homepage URL: www.gohorsecare.com
Woonplaats: Merselo
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl