Gezocht

Gezocht

Gezocht: Verzorg(st)er gezocht

Korte omschrijving:

We zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen met het verzorgen van onze paardjes. Het is in de omgeving van zutendaal en eigen vervoer is wel nodig.

Uitgebreide omschrijving:

We (ik en een vriendin waarmee ik samen sta) zijn er over aan het denken om iemand te zoeken die ons wilt helpen met het verzorgen van onze paardjes. We hebben het allebei best druk en zouden op zich wel wat hulp kunnen gebruiken als we iemand vinden met wie het klikt enzo.
Even in het kort wat uitleg :), de paardjes staan met zijn viertjes in Zutendaal/opgrimbie. Zafir, een arabieren ruintje van bijna 20, Janka een koudbloed merrie van ik geloof 15 en Koda een kruising arabier/paint van dik 1,5 en nog een paardje van een vriendin van ons. 's Morgens worden ze gevoerd, 's avonds doen wij dat zelf. Ook ruimen we dan de mest op in hun paddock, water geven enz. Op zaterdag rijden wij zelf altijd, maar Zafir zou best wat vaker in de week mogen lopen. Hij heeft zijn periodes, soms is hij gemakkelijk te rijden, soms bokt ie enorm veel. Ook de koudbloed merrie zou wel meer beweging mogen gebruiken.
We zijn dus op zoek naar iemand met eigen vervoer, die een paar keer per week (dat hoeft echt geen 5 keer ofzo te zijn hoor, 2 keer zijn we bijvoorbeeld ook al heel blij mee) ze zou willen verzorgen (oa voeren 's avonds) en eventueel ook kan rijden.
Misschien iemand die wel een eigen paardje zou willen maar het nog niet zeker weet, of er nu niet genoeg tijd voor zou hebben ofzo.

Als er iemand is die er wat meer over wilt weten, dan hoor ik het graag !

Groetjes Geertje

Deze advertentie is geplaatst op 28-11-2007 en is 505 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Geertje
E-mail: sunny_nl@hotmail.com
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl