Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gezocht: bijrijder voor mijn New Forest E pony

Korte omschrijving:

gezocht: bijrijder voor mijn New Forest E pony genaamd Ishmir. Staat op stal Baltus te Castricum, gevraagd voor 3 dgn per week (di,wo,do) voor 50 euro bijdrage in kosten.

Uitgebreide omschrijving:

ishmir

Hoi iedereen,

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Roos Wattel, 21 jaar. Sinds 3 jaar heb ik een paard, een New Forest E-pony genaamd Ishmir (nu 14 jaar oud). In het begin heb ik veel parelli gedaan met hem om elkaar beter te leren kennen, en dit heeft goed gewerkt. Hij werd vroeger dressuurmatig bereden en later ook western. De bijrijder van de vorige eigenaresse heeft Ishmir nog een jaar bij mij bijgereden. Uiteindelijk is ze er mee gestopt omdat zij traditioneler denkt over omgang met paarden (deken op, hoefijzers, op stal zetten, enz) en dat botste erg.
Twee jaar lang heb ik mijn paard samen met mijn zus gedaan en dat ging prima, in die tijd ben ik ook overgestapt van een western zadel naar een barefoot zadel en dat bevalt heel goed. Ik heb ook op een touwhalster leren rijden. We rijden nu vooral buitenritten en soms in de bak, maar het is allemaal puur recreatief.
Nu woont mijn zus in een andere plaats en heeft ze stukken minder de tijd om te komen. En sinds kort woon ik zelf ook op kamers, ik kan het nu niet meer alleen aan
Daarom zoek ik nu weer een bijrijder voor Ishmir. Wel wil ik nu graag iemand die hetzelfde over paarden denkt als ik, dus op een natural manier.
Ik zou graag iemand willen die 3 dagen in de week kan komen, op de dinsdag, woensdag en donderdag. Ishmir staat op stal Baltus in Castricum, vlakbij de bossen en het duin.
Ik vraag wel een kleine bijdrage in de kosten, namelijk 50 euro per maand.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar spaceroos@hotmail.com dan geef ik je meer informatie en kunnen we een afspraak maken om proef te rijden. Ik wil liever geen bijrijder die jonger is dan 18 jaar, en alleen serieuze reacties graag.

Groetjes Roos.

Deze advertentie is geplaatst op 27-11-2007 en is 1621 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Roos Wattel
E-mail: spaceroos@hotmail.com
Woonplaats: Castricum
Land: Nederland

ishmir
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl