Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Een tekening van uw paard redt levens!

Korte omschrijving:

Red een paard, teken voor Brooke! Met een tekening van uw paard door Teken voor Brooke helpt u het Brooke Hospital for Animals te ondersteunen. Een leuk cadeau idee!

Uitgebreide omschrijving:

De kerst staat voor de deur, onze paarden staan allemaal veilig en wel in wei of stal. Niet elk paard heeft die luxe. In arme landen zijn paarden, ezels en muildieren nogsteeds de eigenlijke kostwinners van hele families. Hun eigenaren weten vaak niet hoe ze ervoor moeten zorgen, en hebben maar amper geld om zelf eten te kopen. Dieren die elke dag in de bakkende zon 15-20 uur moeten werken, en vervolgens letterlijk dood op straat neervallen. Het gebeurt nogsteeds.

Brooke Hospital for Animals helpt het te verbeteren. Door waterplaatsen, goede verzorging, goed tuig, professionele medische zorg en als het het beste is voor het paard (of ezel/muildier) ook euthanisie (met een vervangend dier voor de eigenaar) helpt Brooke paarden, ezels en muildieren. Maar ook door de vaak simpelweg onwetende eigenaren te leren hoe het wel moet, wordt het allemaal beter. De verkiezingen voor het best verzorgde werkdier laten zien dat ook eigenaren die niet beter wisten trots zijn op, en houden van hun dier.

U kunt Brooke helpen. Teken voor Brooke, een zelfstandig initiatief, is opgericht om Brooke te steunen, terwijl u een prachtige tekening, digitale bewerking, avatar, noem maar op ontvangt van uw paard.
Voorbeelden daarvan vindt u op: http://www.tekenvoorbrooke.nl

Wat kan ik u bieden?
Stilstaande of bewegende avatar, stilstaand of bewegend onderschrift, een combinatie van avatar of onderschrift, een digitale tekening of schildering, digitale foto bewerking, een standaard tekening of een wat bijzondere tekening of schilderij, of zelfs uitzonderlijke projecten met speciaal doek en andere bijzondere materialen.

De prijzen gaan van € 2,- tot... hoeveel u maar wilt. Digitale werken gaan tot € 6,-, hiervan wordt het volledige bedrag gedoneerd aan Brooke. Tekeningen en schilderingen gaan van € 8,50 tot hoeveel u maar over hebt. Hiervan wordt standaard € 8,- gedoneerd aan Brooke, de 'meerprijs' is om een gedeelte van de onkosten te vergoeden.

Uw tekening, een leuk idee voor de komende feestdagen, een mooi aandenken, simpelweg als kunstwerk van dat ene geweldige paard, wordt opgestuurd in een veilige enveloppe, of ander beschermed materiaal, zodat uw werk ook onbeschadigd aan zal komen.

Voor meer informatie, kijk op http://www.tekenvoorbrooke.nl
Twijfel alstublieft niet om (geheel vrijblijvend) contact op te nemen, laat hier of op de Teken voor Brooke site een berichtje achter,
stuur een email naar lizanne.tvb@gmail.com
bel of SMS (geen MMS) naar 06 36 37 22 02

Denk eraan, een tekening van uw paard redt levens, teken voor Brooke!

Lizanne Curvers

Deze advertentie is geplaatst op 19-11-2007 en is 874 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: khirshanta
E-mail: lizanne.tvb@gmail.com
Homepage URL: tekenvoorbrooke.nl
Telefoon 1: 0636372202
Straat en nummer: Topaasstraat 4
Postcode: 6015BH
Woonplaats: Neeritter
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl