Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Heeft uw paard Arthrose?

Korte omschrijving:

ArthroCare Speciaal samengesteld voor de toepassing bij paarden Indicaties ·Alle vormen van arthrose (= ‘slijtage aan de gewrichten) Overbelastingsklachten ten gevolge van zware inspanningen in werk of sport Chronische arthritis (=gewrichtsontsteking), Chronische tendinitis (=peesontsteking) en Hoefkatrolontsteking · Ter preventie van arthrose en overbelastingsklachten bij o.a. afwijkende beenstand, langdurige belasting van de gewrichten in werk en sporten en na gewrichtsbeschadigingen door blessures en operaties

Uitgebreide omschrijving:



Samenstelling en werking

Glucosamine en Chondroïtine maken een belangrijk bestanddeel uit van het kraakbeen (dit is de ‘binnenbekleding’ van het gewricht) Deze stoffen houden vocht vast en maken het kraakbeen daarmee elastisch en glad. Hierdoor ‘spoort’ het gewricht soepel en kan het belast worden.
Bij Arthrose is het lichaam niet meer in staat zelf voldoende glucosamine en chondroïtine te maken, waardoor de kwaliteit van het kraakbeen verslechtert en het kraakbeen uiteindelijk gedeeltelijk of geheel verdwijnt.
Bij inname van deze stoffen kunnen deze weer als bouwstoffen voor het kraakbeen worden gebruikt
Daarna werkt glucosamine ook als stimulator van dit herstelproces. Je zou kunnen zeggen: het werkt als baksteen en metselaar tegelijk.
De resultaten zijn een afname van de pijn, minder stijfheid, soepelere bewegingen en afname van gewrichtszwellingen.
Chondroïtine beschermt het kraakbeen tegen voortijdig kapotgaan door bepaalde kraakbeenafbrekende stoffen die vrijkomen bij zware belasting van de gewrichten.
Calcium zorgt voor een stevige botopbouw en goede spierfunctie.
Magnesium versterkt de opname van Calcium en voorkomt overmatige ophoping van Calcium in de spieren en nieren. Het werkt spierontspannend waardoor normaal herstel na inspanning bevorderd wordt.
MSM is organische Zwavel. Het remt overmatige ontstekingsprocessen en verzacht de pijn. Na zware inspanning bevordert het de spierstofwisseling waardoor het herstel korter duurt.
Ascorbinezuur is vitamine C. Dit vitamine ondersteunt de kraakbeenvorming en verbetert de opname van Magnesium en Calcium.

Bijwerkingen
ArthroCare bestaat uit lichaamseigen stoffen welke zelfs in hoge doseringen geen bijwerkingen geven.

Distributie van ArthroCare door
Piet loof paardentraining en verzorging
Schumannstraat 23 4536 CS Terneuzen
empltd@zeelandnet.nl
tel: 0115- 614663 / 06 38288437
ArthroCare wordt geproduceerd door Natumed Natural Medicals

Deze advertentie is geplaatst op 9-11-2007 en is 827 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Piet
E-mail: empltd@hotmail.com
Homepage URL: www.pietloof.nl
Telefoon 1: 0115-614663
Telefoon 2: 06-38288437
Woonplaats: Terneuzen home, Koewacht werk
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl