Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lessen in communiceren en omgang met paarden

Korte omschrijving:

Het paard heeft altijd gelijk. We kunnen dit gebruiken als spiegel om ons bewust te worden van onze gedachten, houding en lichaamstaal om uiteindelijk een heldere en duidelijke communicatie met ons paard mogelijk te maken. Als er om wat voor reden dan ook problemen optreden in omgang met je eigen paard of met andere paarden kan ons dat van dienst zijn om naar ons zelf te kijken. Ik help daar graag bij om als tussen persoon te fungeren en reacties van het paard te vertalen naar onze houding en gedrag.

Uitgebreide omschrijving:

Het is de kunst om het wezen van het paard te leren kennen en hem of haar zo te nemen zoals het is, en met respect voor het paard de verbinding aan te gaan. Uiteindelijk is deze omgang met het paard voor het paard zelf zeer helend. Niet om het paard iets te leren maar om zelf te leren kan er een nieuw contact ontstaan.

Lessen met onze eigen twee paarden is mogelijk. Tevens kom ik graag naar u toe om met u eigen paard of pony te helpen om het contact te verdiepen en eventuele problemen aan te gaan. Angsten van zowel eigenaar als paard te overwinnen, om uiteindelijk een verbinding tot stand te brengen waar zowel paard als eigenaar de vruchten van zullen dragen. Niet alleen in omgang met je paard of pony maar uiteindelijk ook in je dagelijkse omgang met situaties op je werk op school en in contact met andere mensen.

Deze advertentie is geplaatst op 18-9-2007 en is 1052 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Marjan Pijlman
E-mail: marjanangel@mac.com
Telefoon 1: 0626686503
Telefoon 2: 0633937552
Woonplaats: Loenen GLD
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl