Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Cursus "Natuurlijk" Paardrijden bij Spirithorses.

Korte omschrijving:

Veel mensen rijden al jaren paard maar hebben eigenlijk nooit kunnen leren hoe ze een paard op een paardgerichte manier kunnen rijden en verzorgen. "Op de meeste traditionele maneges kom je niet verder dan poetsen en opzadelen; het rijden vindt plaats in grote groepen waarbij je amper de kans krijgt om contact te maken met je paard. De paarden staan in getraliede stallen opgesloten, komen nauwelijks buiten, worden met bit, zweep, hulpstukken en ijzers gereden en er is amper sprake van onderling sociaal contact, tegemoetkomend aan de natuurlijke behoeften van het paard."

Uitgebreide omschrijving:

Wij zijn van mening dat er meer is dan alleen óp het paard zitten; ook de verzorging, grondwerk, kuddegedrag, communicatie dmv lichaamstaal, en een bérg achtergrondinformatie blijken enorm waardevol als je wilt leren op een respectvolle en paardgerichte manier met paarden om te gaan.
Hiervoor hebben wij een nieuwe cursus ontwikkeld: In 10 lessen leren wij jou de basis van hoe je óók met paarden om kunt gaan en op een veel paardvriendelijkere manier kunt rijden. De eerstvolgende cursus start op zaterdag 6 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur (2 lessen ineens). Meer informatie vind je op: http://www.spirithorses.be/cursussen.html

Deze advertentie is geplaatst op 3-9-2007 en is 1041 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl