Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Open dag Terra Natura, Equilibretraining

Korte omschrijving:

Terra Natura organiseert op 8 september voor de tweede maal een open dag. Het werk is ontwikkeld door Pieter Baalbergen en wordt sinds zijn overlijden voortgezet door zijn team van Trainers en Docenten. Wie zijn wij eigenlijk, en wat doen we nu precies, wat houdt "EquiLibreTraining" in de praktijk in? Met foto's en met woorden kan wel een indruk worden gegeven, maar de essentie van ons werk zit in het ervaren ervan. Dus kom langs.

Uitgebreide omschrijving:

TERRA NATURA, School for Essential Horse Communication organiseert op 8 september voor de tweede maal een OPEN DAG EQUILIBRETRAINING.
De EquiLibreTraining is een werkwijze waarin natuurlijke, authentieke paardencommunicatie centraal staat. Het leert je niet handelen vanuit een vastomlijnde methode, maar vanuit je gevoel en je natuurlijke kracht. Het is als het leren van een nieuwe taal, de paardentaal, die je vervolgens overal en altijd ter beschikking hebt, of je nu engels of western rijdt, buitenritten maakt of jonge paarden traint, shetlanders of volbloeden hebt, veel ervaring hebt of weinig. Zweverig? Kom ervaren en voel het tegendeel!

Het werk is ontwikkeld door Pieter Baalbergen en wordt sinds zijn overlijden voortgezet door zijn team van Trainers en Docenten. Wie zijn wij eigenlijk, en wat doen we nu precies, wat houdt "EquiLibreTraining" in de praktijk in? Met foto's en met woorden kan wel een indruk worden gegeven, maar de essentie van ons werk zit in het ervaren ervan.

Het EquiLibreTeam organiseert daarom op zaterdag 8 september op Landgoed "De Utrecht" bij Roald & Karin Riet, Torenlaan, Esbeek een Open Dag van 13.00-17.00. Op het programma staan demo's, workshop en lessen. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is in de inhoud van de EquiLibreTraining uitgebreid kennismaken met de vele aspecten van deze zeer bijzondere werkwijze. In het najaar vinden op de locatie in Esbeek ook cursussen communiceren met paarden en natuurlijk en bewust paardrijden plaats. Voor meer informatie over de EquiLibreTraining en de activiteiten van het EquiLibreTeam, kun je terecht op www.terra-natura.nl.

Tot ziens op onze Open Dag!
Het EquiLibreTeam van Terra Natura

Deze advertentie is geplaatst op 31-8-2007 en is 616 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Myst
E-mail: max_mesa@hotmail.com
Homepage URL: www.terra-natura.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl